10 Şubat 2023 10:05

Binance borcası, bnx coinini son gün haber vererek delist edeceğini bildirdi. -1200 dolarlık vadeli işlemimde o paranın hepsinin üstüne konacaklar. Bilgi almak istediğinizde, Binance bu konuda yetkilidir istediği an istediği coini delist edebilir deniyor. Muhatap yok, muhatap olsa sonuç yok. Şikayetçiyim.

10 Şubat 2023 20:27 (Şikayetten 10 saat sonra)
11 Şubat 2023 09:52
Binance Borsası Delist İşlemi

Benim 1177 USDT bakiyem bnx i Binance'nin futuresten kaldırması sonucu hiç edildi. Bana son gün mesaj geldi. 5 aydır içince olduğum bir coin di. Futuresten delist edilmediyse

11 Şubat 2023 12:32
11 Şubat 2023 12:57
Binance Borsası Delist İşlemi

Yani asıl mevzu delist değilse askıdaysa, tekrar açıldığında benim 1177 dolarım geri gelecek mi kaldığı yerden. Açılmaz ne olacak. Netice önemli, buradaki asıl sorun benim 1177 dolarımın hiç edilmesi. Bu da giden bakiyenin fotoğrafı. Bu para hiç olmadıysa nerede?

11 Şubat 2023 13:20

Şu anda öyle bir coin birimi yoktur, dönüşüm tamamlandıktan sonra 100 kat fazla adet görünerek - ama değeri değişmeden - tekrar cüzdana gelecektir. Lütfen ilk yanıtımızda paylaştığımız duyuruyu tekrar okuyunuz ve duyuru üzerinden anlaşılmayan noktaları sorabilirsiniz. Binance ekibi

11 Şubat 2023 19:27

Futures da işlemim kapatılmış, hala nasıl aynı adette yahut dönüşümlü haliyle geri gelebilecek anlamış değilim. Benim şikayetim sorunum futeres işlemi ile ilgili, ya şikayetimi anlamadınız ya da bilmiyorlar jargonu ne de olsa diye yazışıyorsunuz. Futures de işlem açmışım, 3-4 aydır içerideyim, Binance'nin aniden vadeliden çıkardığı coin yüzünden, pozisyonum kapandı. Ve bakiyem eksi 1177 olduğu için Binance'nin kasasına girdi. Dediğiniz spot alımda olsa tamam aynı adeti vs verin. Fakat bahsettiğiniz dönüşüm gerçekleştiğinde benim param yoksa cüzdanda aynı miktarı nasıl futures hesabına aktaracaksınız? Kapanmış pozisyon var

11 Şubat 2023 22:46
12 Şubat 2023 13:19

Siz de anlamadığınız sorunlara anlamış gibi yapmayı bırakınız. Ulaşacağınız linki samimiyet ve dürüstlüktür. Paranızın üzerine konduk deyin gitsin. Umarım Binance mağdurları okur bunları.

Nadir

İsim değişikliği yarın olacak galiba. Şu an için senin paralar geri geldi mi kardeş?

Tarık

Geçmiş olsun, okumuş olduk.

Binance Delist Edilen Coinlerim Hesabımda Görünmüyor, Mağduriyetim Giderilsin

Gizem