Kişisel Bilgilerimin İzni Dışında Kullanılması

Kişisel Bilgilerimin İzni Dışında Kullanılması
09 Aralık 2024 14:58

Merhaba, ben Reşat G*****. 28.11.2024 tarihinde Binance TR uygulamasına kayıt oldum. Kayıt olmak için T.C. kimlik numarası, ön ve arka yüzü, cep telefonu, Hotmail, Gmail hesabı ve ikametgah aldılar. Şirket kurma, banka hesabı açma, adıma para çekme, adıma para gönderme, kredi kartı ve kredi kartı başvurusu yapma, telefon hattı alma, açma, kira sözleşmesi yapma vb. işlemlerde ve yasa dışı işlemlerde kullanılmasına asla kendim rızam ve bilgim yoktur. 9.12.2024 tarihinden itibaren Binance TR ve beraberindekiler sorumludur.

09 Aralık 2024 14:43

Skype üzerinden arandım Henry öz kişi tarafımdan ekran paylaşımı yaptırılarak Binance TR ve Capital Investing uygulamasına kayıt oldum. Kayıt olmak için T. C. Kimlik no, ön ve arka yüzü, cep telefonu, hotmail, gmaill hesabı ve ikametgah aldılar. Şirket kurma, banka hesabı açma adıma para çekme adıma para gönderme kredi kartı ve kredi kartı başvurusu yapma telefon hattı alma açma, kira sözleşmesi yapma vb. İşlemlerde ve yasa dışı işlemlerde kullanılmasına asla kendim rızam ve bilgim yoktur 9.12.2024tarihinden itibaren Binance TR ve beraberindekiler sorumludur

10 Aralık 2024 10:28 (Şikayetten 19 saat sonra)

14 Aralık 2024 00:06

21 Kasım 2024 22:20
Binance Hesap Erişimi Sorunu

Selahattin
26 Şubat 2024 21:56

Adıma Hesap Açılmadan Binance TR'den Gelen Şüpheli E-posta Ve Güvenlik Endişesi

14 Eylül 2025 09:53
adima-hesap-acilmadan-binance-trden-gelen-supheli-e-posta-ve-guvenlik-endisesi-1.jpg

Kimlik Bilgilerimin İzinsiz Kullanımından Endişeliyim

18 Eylül 2025 17:25