14 Mart 2024 16:57

3 gündür Binance hesabımda bloke mevcut. Ne para çekebiliyorum ne de kripto para gönderebiliyorum. Canlı desteğe yazıyorum her gün her saat bana dedikleri tek şey hesabınızda inceleme mevcut. Lütfen ya içindeki bakiyemi alayım hesabımı kapatsınlar ya da hesabımdaki kısıtı kaldırsınlar. Ödemelerim var yapmam gereken. Müşterilerime mahcup oluyorum. 3 gündür mağdur durumdayım. Lütfen bir an önce birisi ilgilensin.

14 Mart 2024 17:57 (Şikayetten 59 dakika sonra)
14 Mart 2024 18:47

Canlı destekten verdiğiniz cevabın aynısını kopyala yapıştır yapmışsınız. Lütfen şu incelemeyi bir an önce sonuçlandırın. Aksi takdirde ihtarname çektireceğim avukatlar ve noter yoluyla.

Yılmaz
Yılmaz

Çözüldü mü

Serdar
Serdar

Aslında bu yaptıkları yasadışı. Kendi sözleşmelerini bahane ediyorlar ama hiçbir sözleşme Anayasa'ya ve/veya ilgili yasalara aykırı olamaz. Kanunlarımız: icra emri olmadan hiç kimsenin bir vatandaşın parasına el koyamayacağını söylüyor. Ortada herhangi bir mahkeme kararı veya icra emri yok tamamen keyfi bir uygulama. Benzer durumda olan arkadaşlarla iletişime geçip yasal yollara başvurmanın etkili olabileceğine inanıyorum.

20 Ocak 2025 14:06
Binance TR Hesabımda Uzun Süreli Bloke Sorunu