Bilnet Okulları Çamlıca Bilnet Güvenlik Tarafından Sözsel Şiddete Maruz Kalıyorum

18 Nisan 2024 23:15

Çamlıca Bilnet Okulu'nun güvenlik görevlilerinin üslup ve davranışları oldukça rahatsız edici. Bahçeşehir okulunun bir velisi olarak, Bilnet okulunun önüne park eden Bilnet velileri olduğu gibi, yer bulamadığımız zamanlarda biz de Bilnet'in önündeki kaldırıma park etmek durumunda kalıyoruz. Daha önce Bilnet tarafındaki kaldırıma park ettiğim için bir güvenlik görevlisinin uygunsuz sözlü davranışlarına maruz kaldım ve bu durum 3 yaşındaki çocuğumun gözleri önünde gerçekleşti. Okul müdürü ile konuyu görüştüm ancak bir değişiklik olmadı. Güvenlik görevlileri, alanın yalnızca Bilnet velilerine ayrıldığını söylüyorlar; ancak Bilnet velilerinin de kendi okulumun önüne park ettiğini belirttiğimde herhangi bir yanıt alamıyorum. Güvenlik görevlileriyle sürekli bir gerilim içindeyim. Davranışlarında düzelme olması için uyarılarda bulunulması gerektiğini düşünüyorum. Aksi takdirde hukuki yollara başvurmayı düşünüyorum çünkü çocuğumun yanında sürekli olarak maruz kaldığım bu sözlü davranışlar onu korkutuyor ve rahatsız ediyor.

Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Veliyi Ciddiye Almıyor.

27 Ekim 2023 01:02

Servis Şoförünün Öfke Kontrol Sorunu ve İhmalkar Kurum