Yaprak sonuçtan hiç memnun değil

Bilimevi Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Yurt Dışı Eğitimde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

08 Ağustos 2024 13:52

Bilimevi yurt dışı eğitim danışmanlığı ile 15 yaşındaki kızımızı İngiltere'ye 4 haftalık yaz okuluna gönderdik. Aşırı pişman olduk. Ben böyle bir organizasyon ve öğretmen görmedim. Bize hayatımızın stresini yaşattılar. Hemen TÜRSAB'a, CİMER'e, Milli Eğitim Bakanlığı'na şikayet ettim. Maddi manevi üzülürsünüz. Bu arada mağdur olan bir şikayetçiyi tehdit ettiklerini okudum.

Yorumlar (5)

Dilek
Dilek

Ben de bu yaz oğlumu göreceğim, nasıl bir sorun yaşadınız?

Ayfer
Ayfer

Merhaba. Sorun hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz? Biz de çocuğumuzu göndermeyi düşünüyoruz.

Abdullah
Abdullah

Ben oğlumu hem Almanya ya hem de İngiltere'ye bilimevi Kadıköy şubesinden gönderdim ve çok memnunum. Nasıl bir sorun yaşadınız lütfen açıklarsanız sevinirim. Çünkü seneye kizimida göndermeyi düşünüyorum. Teşekkürler

Ersin

Merhaba nasıl bir sorunla karşılaştınız? Ben de göndermek istiyorum bu firma ile

Ersin

Merhaba. Ben de oğlumu göndermeyi düşünüyorum bu firma ile İzmir'deyim. Nasıl bir sorunla karşılaştınız?

Vaat Edilen Şartlar Yerine Getirilmedi, Mağdur Edildik!

06 Ağustos 2025 23:50

Eks Uluslararası Eğitim ve Danışmanlık Vaat Edilen Hizmetlerin Neredeyse Hiçbirini Almadık

29 Eylül 2025 16:55
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Bilimevi Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Hayatımızı Kararttı!

16 Ocak 2024 13:37
Bilimevi Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Hayatımızı Kararttı!