Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Bilet.com Dan Satın Alınan Feribot Bileti, Skymarine

16 Temmuz 2024 08:45

Satın aldığım Fethiye - Rodos feribot bileti ile sabah limana gittiğimde 1.5 aydır bu firmaya ait (skymarine) sefer olmadığını öğrendim. Tarafıma hiçbir bilgilendirme olmadı ve mağdur oldum. Sabah bilet.com a ulaşmaya çalıştığımda mesai saatinde aramam söylendi ve şikayetimi iletebileceğim bir muhatap bulamadım. Benimle beraber aynı şekilde mağduriyet yaşayan 10 larca kişi vardı

16 Temmuz 2024 09:14 (Şikayetten 29 dakika sonra)
Ayça
Ayça
19 Temmuz 2024 02:14

Bana mesaj gelmemesi bir sistem hatası değil resmen sorumsuzluk. Benimle beraber sabah limana gelen onlarca kişinin tamamına mesaj gelmemişti. Ayrıca ertesi gün bileti olan arkadaşıma da mesaj gelmedi. Limanda öğrendiğimiz kadarıyla biz bileti aldığımız sırada da böyle bir feribot seferi yokmuş. 1.5 aydır skymarine sefer yapmıyormuş, ben 3 hafta önce aldım bileti. Olaydan sonra da yaşadığım mağduriyeti telafi için hiçbir çözüm sunulmadı ve firmaya ulaşamadım. Kendi imkanlarımla Marmaris e gidip buradan akşam saatlerinde başka bir firmadan bilet bulabildim. Çoluk çocuk 1 gün boyunca yollarda rezil olduk. Olayın ardından 3 gün geçti, talebime rağmen halen ücret iadem yapılmadı. Bir de utanmadan bilet com dan 16 Temmuz yolculuğunuz nasıl geçti mesajı geldi.

Yağmur
16 Temmuz 2024 10:37
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bilet.com Fethiye-Rodos Feribot Seferi İptali Ve İlgisizlik

16 Temmuz 2024 10:47