Big Bass Bonanza - Algoritmayı Aşabilmek Mümkün Mü?

25 Mayıs 2024 18:55

Big Bass Bonanza gördüğüm en zor veren oyunlardan birisi. Cluster pay sistemi yerine collect mekaniğini kullandığı için kazanç almak çok zor. Hatta freespinler haricinde büyük kazançlar almak imkansız gibi. Uzun yıllar reslot, game of bet, matador gibi sitelerde oynamış olsam da sadece para kaybettim. Buralarda oranların düşürüldüğünü düşündüğüm için tapu gibi isimli siteye geçtim. Oyunda kazanmak için mutlaka freespinlerde birinci ya da ikinci seviyeye çıkmak gerekiyor. Sonra kendi kendime algoritmayı alt etmenin bir yolunu buldum. Belirli miktarda sistemli satın almalar yaparak algoritmaya oyundan ayrılma psikolojisinde olduğunuzu hissettirmeniz gerekiyor. Ama dediğim gibi bu taktik yalnızca tapugibi.com'da çalışıyor. Başta bir sonraki yapacağım satın almanın iki katı olmak üzere satın alma yapıyorum. Sonraki satın almam bunun yarısı oluyor. Öncesinde 2 Bin tl aldıysam, sonraki el Bin tl gibi. Buraya kadar oyun vermezse 10 TL'den yüz tane turbo spin yapıyorum. Bir sonraki satın almamda oyun beni mutlaka ikinci ya da üçüncü seviyeye kadar götürüyor freespinlerde. Gerisini Pragmatic Play getiriyor zaten.

Big Bass Bonanza Bis Bass Bonanza Reslot Sitesinde Algoritma Var

29 Mayıs 2024 02:25