Gözde sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 09:55

Koltuk takımımı 12.03.2023'de Balçova/İzmir, Palmiye AVM içinde bulunan Biella Home Furniture mağazasından sipariş verdim. Nisan 1'de teslim aldım. Eşimin işi dolayısıyla da Muğla'ya taşındım. Dolayısıyla koltuklarımı da taşıdım. Bugün ise daha senesi dolmamış koltuğumun, kasası dayanıklı olmayan suntaya monte edildiği için iskeletiyle birlikte kırıldı! Ve ayakları oynuyor. Mağazayı aradığımda 2 sene garantisinin olduğunu fakat İzmir dışında olduğumuz için yardımcı olamayacakları belirtildi. Söylemlerine göre firmanın ürünü geri isteyeceği ancak kargo fiyatının pahalı tutacağı, kısacası astarı yüzünden pahalıya mal olacağı söylendi. Satışı yapan mağaza sahiplerine buradan teşekkür ederiz! Bir daha servis ağı olmayan, suntadan üretilmiş herhangi bir mobilya markasından alışveriş yapmamamız gerektiğini öğrendik.

08 Ekim 2023 18:31
Palmiye AVM Biella Home Furniture Dayanıksız Ve Kalitesiz Mobilya

Koltuğumuzu tamir ettirdik! Ne kumaşı kumaş, ne iskeleti sağlam ne de sabitledikleri malzeme malzeme! Yazıklar olsun, sadece görüntü satıyorlar. Biella MOBİLYA'dan Alışveriş asla tavsiye edilmez!

Merhabalar *****, Bizimle iletişime geçtiğinizde koltuğunuzu evden eve taşımacıların kırdığını söylediniz ve bize ne yapabileceğinizi sordunuz bizde Muğla'ya taşındığınız için bizim oraya uzaktan müdahale etmemiz yüksek rakamlara çıkacağı için orada sizin tamir ettirmenizi ve ücretini koltuğu kıran evden eve nakliyecilerden talep etmenizi söyledik bu hatanın bize ait olmadığını zaten siz de bizlere belirtmiştiniz biz o dönem bu koltuk takımından 500 takım sattık hiç kimseden şikayet almadık sizin sorununuz da bizim firmamızla alakalı değil ama neden buraya şikayet oluşturduğunuzu da anlamadık, biz Biella Home olarak ürünlerimizin her zaman arkadasındayız.

Gözde

Beyefendi konu 2023 yılında gerçekleşti. Burada kendinizi aklamak için yalan beyanda bulunmayın. Eşyalarımı kendi imkanımla taşıdım. Taşınma sırasında ürünü sizden alıp direk eve götürdüm. Poşetlerini dahi evimde çıkarttım. Koltukları kullandıktan 6 ay sonra böyle bir problem yaşamışken nasıl taşınma sırasında koltuğum kırılsın? Uydurma cevaplarla malınızın kötü ve garanti söyleminizin yalan olduğu gerçeğini değiştirmez. Biella Home'dan alışveriş yapılmaz. Şikayetimi 2,5 sene sonra anlamaya çalışmanızda ironik.

Nuray sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 18:45

03 Nisan 2024 23:20
Seray Ticaret Vestel Koltuk Takımı Şikayet
Gül sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 16:56