Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Hastanede KBB Doktoru İle Yaşanan Olumsuz Deneyim

21 Ağustos 2024 15:57

Kulak burun boğaz doktoru N**** D*********'nin işini sevmeyerek yaptığını bu kadar belli etmesi gerçekten ayıp. Size başıma gelen olayı yazıyorum, hem de hastaneden. 2,5 aylık bebeğimin üst dudağında dudak bağı olduğunu fark ettim ve kontrole gittim. Kontrolde bile çocuğum kucağımdayken, resmen kollarımda nasıl tutmam gerektiğini gösterirken bütün hıncını çıkardı. Ama yanlış anladığımı düşündüm. Her neyse, ameliyat gününü aldık ve bugün ameliyat olduk. Ameliyat kapısında beklerken göz göze geldik, hiç merhabalaşmadan, ameliyat hakkında sıfır bilgi vermeden sırtını dönüp gitti. Ona da neyse dedim. Ameliyat sonrası kapıda bekliyoruz, insan hasta yakınlarına haber vermez mi? Arkasından seslendim, asansöre bindi ve kapı kapanırken bir şey söyledi. Anlamadım bile. Daha sonrasında odaya gelir dediler. Ameliyat üzerinden 6 buçuk saat geçmesine rağmen gelmedi. Sekreteri ile ameliyat öncesi bilgilendirme formu yollamış. Madem böyle bir şey var, ya işini gerçekten güzel yapıp ameliyat öncesi ver ya da mesleğini bırak. Ben bu hastaneye ilk defa gelmiyorum. Hamileliğimi öğrendiğimden beri doğum ile birlikte sürekli buradayım. Hatta çocuğumun aylık kontrollerini bile bu hastanede yaptırıyorum, sünneti de burada oldu. Bir şeylerden memnunuz ki geliyoruz. 10 dakikalık ameliyat için 2 dakikanı ayır.

22 Ağustos 2024 12:47 (Şikayetten 20 saat sonra)

Koç Üniversitesi Hastanesi Doktorun Tavrı!

30 Ekim 2023 14:22

15 Kasım 2023 01:09
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Beykent Üniversitesi Hastanesi Diş Tedavisinde Yaşadığımız Zorluklar Ve İlgisizlik

23 Eylül 2024 18:03

07 Aralık 2023 10:26