Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 11:41

Yeni hastane yapılmaya başlandı başlanalı hastanenin yapım ücretini hastalara ödetir oldu fahiş ücretleri artık gidilmez oldu. Devlet Hastanesi hizmeti alıp özel hastaneden fazla ücret ödemek isterseniz tabii gidebilirsiniz. Randevu saatiniz geçer bekler bekler sonrada o kadar ücrete doğru düzgün muayene bile olmaz. Diş ilk muayene 350 veriyorsunuz içinde röntgende yok doğru düzgün muayene de yok. (özellerde bile ilk muayene ve röntgen ücretsiz) randevu saatiniz bir saat geçer Sonra röntgen isterler 600 lira verirsiniz. Neyse dişim yapılsın dersiniz sonra tek dişe bir fiyat çıkar 9100 lira. Özel hizmet aldığım yerlerde istediğim gün istediğim saatte gider gitmez işimin görüldüğü çok daha ilgili uzman Dr. Lara yarı fiyata. Hadi röntgeni alayım bir daha radyasyona uğramayalım dersiniz size bir CD verirler açmaz! 950 lirayı çöpe attık. Bu pahalılıkta kolay mı kazanıyoruz parayı ya. Bu hastane ile ilgili bu son tecrübem oldu. Pahalı biliyordum ama aşmış artık. Uzaktan yakınından geçmem Allah düşürmesin

01 Nisan 2024 15:13 (Şikayetten 17 gün sonra)

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 19:26

06 Temmuz 2023 17:07
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 19:43

04 Temmuz 2023 19:02