30 Haziran 2024 17:11

Beymen'in internet mağazasından 18.05.2024 tarihinde sipariş numarası bey-20240518-8031497 olan 5 adet Polo yaka t-shirt aldım. Ürünleri aldıktan sonra etiketinde belirtilen yıkama talimatına uygun yıkadım.

Ve sonra yine etiketinde belirtilen ütüleme talimatına göre Tefal marka ütü ile ütülerken siyah ve turuncu renkli t-shirtlerin sol göğüs üstündeki, t-shirtten farklı renkteki kaz şeklindeki logoların renklerinin eriyerek kumaşa dağıldığını fark ettim.

Diğer t-shirtlerde böyle bir durum olmadı. 07.06.2024 tarihinde ürünleri tekrar Beymen'e gönderip değiştirilmesini istedim ama inceleme sonucunda kullanıcı hatası denilip kullanılamayacak ürünleri tekrar bana gönderdiler. Ben Beymen mağazalarının uzun yıllardır müşterisiyim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
23 Temmuz 2023 13:42
Beymen Club Kıyafetin Tek Seferde Kullanılmaz Hale Gelmesi
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İrfan
03 Eylül 2025 19:03
Melda sonuçtan hiç memnun değil

Melda
24 Şubat 2024 16:13
Ayıplı T-shirt Gönderip Para İadesini Hala Yapmayan Beymen
Ayıplı T-shirt Gönderip Para İadesini Hala Yapmayan Beymen
BAHAR sonuçtan hiç memnun değil

Beymen Online Mağazasından Alınan Tişörtte Çekme Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

BAHAR
27 Eylül 2025 12:40
beymen-online-magazasindan-alinan-tisortte-cekme-sorunu-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-deneyimi-7.jpg
Hubuyar sonuçtan hiç memnun değil

Hubuyar
20 Haziran 2025 15:40