Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Personelinin Saygısız Davranışları

01 Kasım 2024 19:35

01.11.2024. Saat 10.00
Beykoz Devlet Hastanesi çocuk müşahede hemşiresi isteksiz ve kabaca davranışlar sergiledi. Çocuk doktoru, 7 yaşındaki kızım için hava alınması gerektiğini söyledi. Çocuk acil müşahede odasına indik, orada sarışın bir hemşire vardı. Çocuğum ayakta duramadığı için hangi yatağa geçebiliriz diye sordum ve bize kapı önünde ayakta durmamızı söyledi. 'Burada ayakta mı alınacak?' dedim, sert bir şekilde 'Hani isim soy isim alınacak ya, işlem yapılacak ya' gibi ifadelerle konuşmaya başladı. Sert ve saygısızca, dalga geçer gibi bir tavır sergiledi. Ben de seviyesine inmemek için kibarlığımı bozmadım çünkü hastaları ve aileleri tedirgin etmemek istedim. Ama ben de onun seviyesine inseydim, hastane çok daha çirkin bir yere dönüşebilirdi. Madem bu konuda sabırlı değilse hemşirelik yapmasın, zaten yapamıyor da. Her şeyi bizim elimize sıkıştırdı, kendisi masasına oturup telefondan sosyal medyaya bakıyordu. Yetkililer lütfen bu konuda gerekeni yapsın.

Beylikdüzü Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde İlgisizlik Ve Saygısızlık Yaşadık

25 Mayıs 2025 09:23

Beykoz Devlet Hastanesi Çocuk Doktoru Mağduriyeti

24 Temmuz 2023 13:53
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Hastane Personelinin Hasta İletişimi Şikayeti

23 Ocak 2024 09:46

Hemşire İlgisizliği Ve Çocuğumun Yaşadığı Korku