Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Betül Yıldız Güzellik Merkezi Yüze Dolgu Yapması İle Yüzüm Mahvoldu.

Betül Yıldız Güzellik Merkezi Yüze Dolgu Yapması İle Yüzüm Mahvoldu.
02 Aralık 2023 22:01

Betül Yıldız Güzellik Merkezi Ankara'da Kızılırmak mah. 1443. Cad. 1071 usta Plaza a blok kat * no:** adresinde bulunan Betül Yıldız hemşire ve güzellik uzmanı olduğunu söylemişti. Betül Yıldız güzellik merkezine gitmekle hayatımın en büyük hatasını yapmışım. Dolgu yaptı yüzüme ve yüzüm tanınmaz halde bana hem yalan söyledi hem oyaladı. Geçecek diyerek bekletildim tedavim bu yüzden gecikti. İki ayı geçti ve tedavi görmeme rağmen hala acı çekiyorum ve hala şişlikler enfeksiyonda düzelmedi. 8 seans eritme işlemi yapılmasına rağmen düzelmedi kör veya felç olabilirdim. Yüzümdeki şişliklere iğne vurulup intihap çıkarılıyor ve tarifsiz acı ve korku yaşıyorum. Tedavimin 1 yıl sürebileceği söyleniyor. Psikolojim altüst olmuş durumda elimde imkanım olsa sokağa çıkmayacağım fakat çalışmak zorunda olduğum için bu halde işi gitmek durumunda kaldım kalmaya da devam ediyorum. Toplu taşıma yolda mecbur kalıp dışarı çıktığımda herkesin tuhaf bakışlarına sorularına maruz kalıyorum. Ayrıca bu süreçte 8 kutu antibiyotik ve türlü ilaçlar da kullandım. Bu süreçte adli işlemleri başlattım. Ben araştırmadım bilmiyordum başıma gelebilecekleri çünkü o niyetle gitmemiştim. Kaş yaptırayım derken bunlar oldu. Buradan herkese sesleniyorum kendinizi canınızı bilmeyen yetkisi olmayan insanlara teslim etmesin çünkü böylelerinin Para için yapamayacağı şey yokmuş. Betül Yıldız 'dan şikayetçiyim.

06 Aralık 2023 01:55

Şu an da da iki gün içinde acil ameliyata alınacağım benim çektiğim acıyı sebep olanlarda kendisi de umarım kat ve kat yaşar 😓

Ece
Ece

Merhaba Hatice Hanım, ben de farklı bir yerde dolgu yaptırdım aynı dertten muzdaripim sizle. Ameliyatınız nasıl geçti iyi sonuçlandı mı?

Hatice

Ece hanım eğer durumunuz benim durumuma yakın ya da aynıysa çok ciddi problemler çıkarır bende öyle oldu bana ulaşmanız lazım eritme işlemi hiç işe yaramıyor kullanılan malzeme sakız gibi yüzünüze yapışıp yayılıyor enfeksiyona hiçbir antibiyotik fayda etmiyor. Sonuç kalp ve iç organlara zarar benim kalp kapağımın ikincisinde yetmezlik arttı hatta hatta umarım sizde böyle sorunlar olmaz

Hatice

Çok geçmiş olsun mail adresi yazabilirmisiniz ya da herhangi bir sosyal medya hesabınızı oradan iletişim kurabiliriz.

Betül Yıldız Güzellik Merkezi Altın Serumdan Kaynaklı Göz Kapağı Düşüklüğü İğneli İşlem

19 Temmuz 2023 23:38
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Balta Health & Beauty Kobay Olarak Kullanıldım Üstüne Deney İçin Sponsor Gibi Para Verdim

06 Aralık 2023 12:17
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 18:26
Yetkisiz İşlem Sonrası Kalıcı Hasar