Büyükada Beltur Otel'de İptal Edilen Rezervasyonun Para İadesi Sorunu

Yasemin
04 Eylül 2024 22:53

Büyükada Beltur Otel'e 06 Ağustos 2024 tarihi için 1 günlük kısa bir tatil için oda tuttuk. Fakat iptal etmemiz gerekti. 30 Temmuzda, yani tatilden tam 7 gün önce iptal talebimizi ilettik. Odayı rezerve ederken saniyesinde hesaptan çektikleri parayı iade etmeye gelince 1 aydır ne telefonu açan ne maillere bakan ne de WhatsApp mesajlarına bakan bir görevli var. Güya kurumsal ve güvenilir bir kurum dersin! 4 bin TL ödediğimiz odanın parası hala yatırılmadı. Telefonları bile açmıyorlar. 35 gündür para iadesi bekliyoruz. Konuşacak muhatap bile yok. Ne maillere bakıyorlar, ne Google'da gösterdikleri iletişim numarasından ulaşabiliyorsunuz ne de mesajlara bakıyorlar. Acilen bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz.

04 Eylül 2024 22:46

Beltur Büyükada Otel için 06 Ağustos 2024 tarihine 1 günlük tatil için oda rezervasyonu yapmıştım fakat bazı nedenlerden dolayı iptal etmem gerekti. 30 Temmuzda yani tatilden tam 7 gün öncesinden otel rezervasyon iptali yapmama rağmen aradan geçen 35 günde ne bir dönüş ne de para iadesi alabildim. Rezervasyon yaparken saniyesinde çektiğiniz parayı neden ve nasıl iade etmiyorsunuz! Paranla rezil oluyorsun resmen. Güya güvenilir ve kurumsal bir yer sanarsın. Aramaları açan, mesajlara cevap veren, mailleri okuyan bir görevli bile yok. 4 bin tl çöpe gitti resmen. Acilen para iadesi yapılmasını talep ediyorum.

Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Kerim
25 Ağustos 2024 14:44

Beltur Büyükada Otel Ücret İadesi Sorunu

Aybars
20 Ağustos 2024 15:13
Beltur Büyükada Otel Ücret İadesi Sorunu

Beltur 9.000 TL’lik İade 1.5 Aydır Yapılmıyor, Müşteri Mağdur Ediliyor!

Muhammet
09 Haziran 2025 13:43
Beltur 9.000 TL’lik İade 1.5 Aydır Yapılmıyor, Müşteri Mağdur Ediliyor!
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
22 Temmuz 2024 19:27