Betül sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Yatak Ve Baza Sorunları

Bellona Yatak Ve Baza Sorunları
Betül
08 Aralık 2024 17:43

Merhaba, bir buçuk ay önce Zonguldak Devrek Odabaşlar Bellona mobilya mağazasından 150x200 Active Comfort yatak ve baza aldım. Yatakta bir hafta bile yatamadık; bel ağrısı, terleme, yatağın içinden poşet hışırtı sesi gibi sorunlar yaşadık. Ürünü alırken, 'Biz ürünümüzün arkasındayız, iade ve değişim yaparsanız her türlü yardımcı oluruz' dediler. Uyku testi bu yatakta var mı diye sorduğumda, 'Hayır, yok' dediler. İnternetten ve çağrı merkezinden aldığım bilgiye göre, bu yatakta uyku testi yapılırsa 120 gün deneme süresi olacaktı. Yanlış bilgi verip bize bu sürecin bilgisini vermek istemediler. Mağazaya gittiğimizde uygun olmayan üslup ve etik olmayan davranışlarla karşılaştım. Hiçbir şekilde yardımcı olmayacaklarını söylediler. Ayrıca bazadan gıcırtı ve ilk geldiği zaman böcekler çıktı. İlgilenen yok; çağrı merkezi mağazaya, mağaza çağrı merkezine atıyor işi. Ürünleri iade etmezlerse adli süreç başlatıp oradan hakkımı arayacağım.

08 Aralık 2024 17:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Aralık 2024 17:17

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Bioenerji Yatak Gıcırdıyor!

06 Ağustos 2024 22:51
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Aşırı Sert Yatak Ve Yanlış Yönlendirme Mağduriyeti

Emrah