Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çok Pis Bir Hastane

16 Kasım 2023 11:40

Hastane çok pis, geçilmeyecek durumda. Hemşirelerin ve doktorların bir kısmı o kadar ilgisiz ki, asistan doktorlar kendilerini sanki profesör sanıyor. Çocuklarımızı oda arkadaşlarımıza emanet edip, ihtiyaçlarımızı gidermemiz bekleniyor. Yemek yemek için masa bile yok; sandalye üzerinde yemek yedik. Yemek servisi yapan personel bile bir havada.

16 Kasım 2023 17:18

Çok ilgisiz doktorlar ve hemşireler çocuğumu emanet edip gideceğimiz birileri yok halbuki hemşireler kendilerine emanet edebileceğimizi belirtmişlerdi ama işleri çok yoğunmuş uyumakla meşguller tuvaletler pis yatan hastaydık 5 gündür duş alamadık sıcak su yok banyo pis

Ek

Can sonuçtan hiç memnun değil

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi Psikiyatri Servisi

28 Temmuz 2024 13:04
Dane sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 16:40

25 Nisan 2024 10:39