Behçet Uz Çocuk Hastanesi Ultrason Muamması: İlgisizlik Ve Zaman Kaybı

31 Aralık 2024 13:00

Behçet Uz Hastanesi'nde doktorlarımız ultrason verdi. Öğleye çıkmadan önce son hastaydık. Çok kısa sürede sözde ultrasona baktı. Tüm batın ve kulak arkası bezelerine ultrasonu kulak arkasına değdirip üç saniye tutup çıktı. Ne ara bezeyi buldu, ne ara çekti. Doktor, 'Sonuç gönderdim, ' dedi. Çantayı aldı, çıktı. Tüm batın sonucunda hiçbir şeye bakılamamış, resmen rahat durmadığı için 'tekrar yapılsın' yazılmış. Ya kaçmak için yalandan bakacağına düzgün inceleme yapsaydı keşke. Sabahtan beri bebekle hastanede koşturmamız boşuna mıydı? Sonucu gören doktor da 'Bir şey yok, ' diyor. Böyle ilgi mi olur? Zor bela randevu alıyoruz, koşturuyoruz bebekle sıra alıyoruz. Doktorun ilgisizliği yüzünden tekrar aynı sürece gireceğiz. Yazık ya, ultrason 3'teki doktor.

31 Aralık 2024 12:44

İzmir behcet uz hastanesinde Gastrooloji bölümünde çocuğumu muayeneye götürdüm rahatsızlığından kaynaklı ultrasona gönderildi ve pediatri de kulak arkasındaki bezeler için ultrasona göndermişti son hastaydı doktor üç saniye bakarak rapor yazdım dedi çantasını alıp çıktı o kadar kısa sürede nasıl baktığını şaşırdım istek sekreterine de söyledim bana sunucu yazdı doktora gönderdi dediler şu anda okuyorum üst batın sonucunu çocuk rahat hiçbir şey bakılamamış bu kadar emek veriyoruz sabah kalkıp çocukla perişan oluyoruz sıralar oluyoruz koşturuyoruz karşında doktor bir an önce çıkıp gitmek için üç ve tekrarlanmasını yazıyor rapora bu kadar hızlı kaçacaksın işiniz gücünüz varsa bu işi yapmayın o zaman bırakın başkaları yapsın şimdi tekrardan sıra al oraya git buraya git git bu nasıl iştir

Behçet Uz Hastanesi Doktordan Şikayetçiyim

27 Kasım 2024 14:27

17 Temmuz 2023 17:06
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniğinde Yaşanan İletişim Ve Hizmet Sorunları

10 Mayıs 2024 14:06

Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Bölümünde Yaşanan Sorun