Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Bölümünde Yaşanan Sorun

27 Aralık 2023 20:58

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları bölümünden G***** S****** isimli doktora gebelik takibi için randevu aldım. Doktordan gördüğüm muamele şu şekildeydi: 'Neden geldin, geç kaldın' diyerek beni azarladı. Ultrasona bakarken daha önce yaşadığım bir sıkıntı hakkında soru sormuştum. O ise 'Sus, konuşma' dedi. Sustum. Bebekle ilgili bana hiçbir bilgi vermeden işini bitirdiğinde cinsiyeti sorduğumda söyleyip ultrason kağıdını fırlatarak odadan ayrıldı. Her şey bittikten sonra 'Plasenta aşağıda demişlerdi' diye tekrar sorduğumda ise 'Ben sana bu konu hakkında bir şey dedim mi? Demediğim şeyler hakkında soru sorma' diyerek azarlamaya başladı. Ben de 'Neden gerginsiniz, bu sinir neden?' diye sordum. 'Güle güle, hoşça kal' diyerek beni ciddiye almadı. Ardından 'Sizi şikayet edeceğim' dediğimde 'Edersen et' tavrıyla 'Bye bye' dedi. Devlet hastanelerindeki bu boşluk ve özel hastanelerdeki yoğunluk farkını şimdi anladım. Bu kadına bir kere giden bir daha gitmez. Yazık, gerçekten yazık. Doktor olmuş ama kadın doğum doktoru olamamış. Hastanenin doktorlarıyla ilgilenilmediği ve Sağlık Bakanlığı'nın denetleyip doğru düzgün ceza vermediği sürece bu tavırlar devam eder!

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Randevu Sürecinde Yaşanan İlgisizlik

Yağmur
04 Ocak 2024 18:47

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gerekli İlgi ve Alaka Gösterilmedi

Dilan
07 Ağustos 2023 12:40

Randevu Saatinde Doktorun Yokluğu Ve İlgisiz Muayene

Neşe
17 Mart 00:14
Yüsra sonuçtan hiç memnun değil

Yüsra
25 Ağustos 2023 13:50