Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 15:42

05.09.2024 tarihinde Beddo marka masa altı ayaklık ve bel korsesi satın aldım. Biraz zaman sonra masa altı ayaklığın kılıfını yıkamak istedim. Sökmeye çalıştım. Kılıf çıkmadı. Biraz inceledikten sonra fabrika hatası olduğunu fark ettim. Ürün muhtemelen hatalıydı. Ama fabrika çok üretim yaptığı için uğraşmak istemedi. Ürünü çıkarırken fermuar komple yırtıldı. Markaya yazdım. Para iadesi yapıldı. Lakin 14 gün süre geçtikten sonra buna rağmen para iadesi yaptılar. Çünkü ürünün kusurlu olduğunu onayladılar. Ama o mesajları silmişler. Neyse, para iadesi ibana yapıldı ve ürünü çöpe attım. Sonra annem bel korsesinin düştüğünü söyledi. Kontrol ettim ve bantları ölmüş. Yanlış anlamayın bu kadar kısa sürede bunun olması kötü ve kabul edilmez. Ben senede 5 defa 750 lira buna para veremem! Durumu markaya ilettim. İade yapılır dendi. Tamam dedim. Sonra 14 gün geçtiyse olmaz dendi. Şimdi güzel kardeşim masa altı ayaklığı 14 gün geçmesine rağmen iade ettiniz. Onda sorun yok ama bel korsesinde mi sorun var? Mecburen iade edilecek. Ürünü kabul etmiyorum. Bu saatten sonra değişim ve onarım da istemiyorum. Çünkü ürün fabrika çıkışlı sorunlu. Durumu henüz Tüketici Hakem Heyeti'ne yansıtmadım. Ama bu yansıtmayacağım anlamına gelmez. Ekler aşağıdadır. Teşekkürler.

Beddo İade Yapamıyorum 90 Günlük İadeye Rağmen:d

Atlas
17 Eylül 2024 03:18
Beddo İade Yapamıyorum 90 Günlük İadeye Rağmen:d

Beddo Akıllı Yastık 2. Kez Hatalı Gönderim

18 Ocak 2024 10:16
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Beddo 8 Gün Bekletip Siparişi Hazırlamadı.

Çetin
07 Mayıs 2024 14:38
Erol sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2025 23:42
Yanlış Sipariş Ve İade Sürecinde Müşteri Hizmetleri Sorunu