Sinan sonuçtan memnun

04 Haziran 2024 09:17

1.06.2024 'da farmasanal Firmasından almış olduğum 589,50 TL'ye satın almış olduğum ürün kargoyu teslim alırken hiçbir sorun yoktu. Kargoyu açtıktan sonra balon gibi bir şeye sarmışlardı onu açtıktan sonra ürünlerin kırık olduğunu fark ettim. Firma cumartesi ve Pazar çalışmadığı için 03.06.2024 tarihinde tarafıma dönüş sağlandı. Firmaya ilettiğim zaman'da ürünü sanki ben hasarlı almışım gibi davranılması açıkçası beni derinden üzmüştür. Firma görende ürünü onlar teslim almış gibi kendi kendilerine yorum yapmaları çabası, Aslında suç bende, böyle firmadan alınacağına bilinmiş firmalardan alınmış olsaydı şu an bu durumda olmazdım. Çocuklarım rızkını vermiş olduğum ödemeleri firmaya helal etmiyorum.
Kargo firmasını suçlayıp duruyorlar. Ürünün hatasız olduğunu ve sorunun kargo firmasından kaynaklandığını söyleyen firma benim gözümde şunu ifade etmiştir şahsıma ve diğer müşterilerine "biz uygun ücretle ürün satarız ama kalitemiz sıfırdır". Müşteri memnuniyetinden yoksun bir profil sergileyen farmasanal kurumsal bir firma kavramından çok uzaktadır. Markanızı sadece fiyatlarıyla değil ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle de diğer firmalarla yarıştırın ancak o zaman değer kazanırsınız. Bir daha asla sizi tercih etmeyeceğim gibi başkalarının tercih etmelerine de engel olacağım. Konuya bu denli ilgisiz kalmak firmanıza özgü bir umursamazlık sanırım.

Sinan
Sinan
07 Haziran 2024 11:53

İlgili birim benimle iletişime geçti kırılan ürünlerin para iadesi yapılacak bilgisi verildi. Ben ise kırılan ürünleri tekrar gönderim sağlayın dememe rağmen sadece iade yapabiliriz dediler. İade yaptıkları ücretle ben aynı ürünleri kendi firmalarından sipariş edemiyorum çünkü kargo bedeli alınıyor.

07 Haziran 2024 13:50 (Şikayetten 3 gün sonra)

20 Aralık 2024 11:03
Sipariş Karmaşası Ve Kırık Ürün Sorunu
Sipariş Karmaşası Ve Kırık Ürün Sorunu

Yanlış Teslimat Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

25 Aralık 2024 13:16
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Satıcı Olarak Haksız Kargo Ücreti Ve Farmazon'un Sorumluluk Eksikliği

26 Mayıs 2025 11:47

Farmazon'dan Sipariş İptali Ve Bilgilendirme Eksikliği Mağduriyeti

05 Temmuz 2025 17:32
farmazondan-siparis-iptali-ve-bilgilendirme-eksikligi-magduriyeti-1.jpg
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 16:12
Ürün Kargoda Denilip 3 Hafta Bekletildim, İade De Yok