Ozra sonuçtan çok memnun

Bca Ajans  12 Bin₺ Senet İmzaladık Ve Aramadılar

16 Şubat 2024 21:38

Bca Ajans ile ilgili bir şikayetimiz bulunmaktadır. Bizi Antalya'da bir otele çağırdılar, biz de gittik. Oyunculuk için biraz bekledikten sonra içeri girdik. Müzik sesi eşliğinde biraz fotoğraf çekimi yapıldı. Daha sonra tiyatro dersleri alacağımızı ve bu derslerle gelişeceğimizi, sonrasında reklam, dizi ve sinema projelerinde rol alacağımızı söylediler. Öncelikle reklam projeleri olacağını ve kazandığımız parayla ücreti ödeyeceğimizi belirttiler. Tiyatro eğitiminin ücreti 12.000 TL idi. Biz 1.000 TL'lik kısmını kredi kartı ile ödedik ve kalan 11.000 TL için senet imzaladık. Bizi 1-2 gün veya bir hafta içinde arayacaklarını söylediler ancak hala herhangi bir geri dönüş almadık. Diğer şikayetleri okuduğumuzda, ajansın bazı kişileri tehdit ettiğini gördük. Biz tehdit edilseler bile ödeme yapmayacağız ve hatta ödediğimiz 1.000 TL'yi geri almak istiyoruz. Lütfen bu konuda yardımcı olun. Ayrıca, senet imzalayıp sonrasında ödemeyen kişilerin nasıl bir yol izlediklerini öğrenmek istiyoruz. Elimizde bir senet ve bir kağıt bulunmaktadır.

03 Mart 2024 17:25

Bca ajansı dan şikayetim var! Reklam vermiştilr çocuk oyuncu aranır diye, kızımla beraber gittik test aldılar kurs va ya titriyor derse çağırsınlar 1000 ₺ ödedim 11000₺ senet imzaladım. O günden beri telefonlara heç cevap vermediler kurs filanda yok! Hizmet yapacaklar. Arayıp reklama sinema ve... Götürecekler 36 gün geçti, asla haber olmadı senetin zamanı oldu aradılar! Para vermek zorundasınız dediler ben itiraz ettim tehdit ettiler. Adliyede ödeme dediler dilekçe yazdım şimdi noterden avukatla senetleri iptal edeceğiz

Zumer
Zumer

Merhaba toplu bişekide dava açalım

Burak
Burak

Olumlu oldu mi peki bende bugün aynı durumu yaşıyorum bana yol gösterim zor durumdayım yazar mısınız kardeşim

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 19:09
Ecevit sonuçtan çok memnun