Cem sonuçtan hiç memnun değil

Baytatil Benim İçin Bitmiştir :(((((

11 Haziran 2023 22:44

Baytatil'den Kıbrıs turu satın aldım ve büyük pişmanlık yaşadım. Dürüst satıcı değiller. Başımdan geçenleri kısaca anlatmak isterim. Turu paket olarak aldım Girne, Lefkoşa, kapalı Maraş, Gazimağusa uçak ve otel dahil ancak bana tur başlamasına saatler kala benim sormam neticesinde Girne ve Lefkoşa gezilerinin iptal olduğunu söylediler. Neymiş yeterli çoğunluk yokmuş yahu bu nasıl bir saçmalıktır. Bu durum asla kabul edilir. Değil Kıbrıs'a otele bıraktılar. Beni ne bir rehber ne bir muhatap birisi telefon ettim. Yüzüme telefon kapattılar ve açmadılar. Tatilim stres ve yoğun sıkıntıyla tamamladım. Berbat oldu. Tatilim bir daha asla gitmem etrafımdakilere de söylüyorum baytatil diye bir tur acentası benim için bitmiştir.

profile profile

Zehra
Zehra

Bay tatil öncelikli çok çok teşekkür ederiz Kıbrıs tatilimi zi düzenledi organizasyon konaklama oradaki ilgi alaka ekonomik olarak da harikaydı her konuda çok ilgilendiler biz çok memnun kaldık bundan sonraki tatillerimizde ilk tercih edeceğimiz bir tur her şey için çok teşekkür ederiz🙏

Akın
Akın

Bay tatilden Kayseri çıkışlı Karadeniz turu ayarlamıştım bütün ödememi yaptım ama 05-06-2023 tarihinde yeterli doluluk olmadığı için iptal edildi ve 7 gün içerisinde geri iadesini yapacağız dediler ama hiçbir şekilde yapılmadı.

14 Eylül 2024 17:25

Kıbrıs Turu İptal Edildi, Ödeme İadesi Yapılmadı