Baymak Lunatec Kombi Alımı Bisiklet Hediye Kampanyası

Baymak Lunatec Kombi Alımı Bisiklet Hediye Kampanyası
10 Temmuz 2023 11:513.765
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
Sorunumla ilgili hemen dönüş yaptılar ve yardımcı oldular. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.

Baymak internet sitesinde 18 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında Lunatec kombi alımlarında Geroni xcx model bisiklet hediyesi verildiği yazıyordu. Bende buna istinaden 25 Mayıs tarihinde Baymak Lunatec kombi alımı gerçekleştirdim. Alım yapılmadan evvelde sözleşmeyi yaptığım bayi kombi alındığında bisiklet hediyesinin 1 ay içerisinde gönderileceğini belirtmişti. Aradan 1 aydan uzun bir süre geçmesine rağmen bisiklet hala tarafıma gönderilmedi. Hak kazandığım bisikletin tarafıma gönderilmesini talep ediyorum.

1 Destek
10 Temmuz 2023 11:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

10 Temmuz 2023 13:16

Müşteri hizmetlerinden Burçin Hanım konuyla ilgili arayıp tarafıma bilgi verdi. İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

10 Temmuz 2023 13:23

Baymak Lunatec Kombi Bisiklet Kampanyası

21 Temmuz 2023 13:273.181

"Hediye ürün geçte olsa gönderildi, problemim çözüldü"

19 Eylül 2024 00:586.455

02.06.2023 tarihinde Çanakkale ili Gelibolu ilçesi Baymak yetkili satıcısı Tülümen Pazarlama'dan eşim üzerine Lunatec ko...

1 Destek

Baymak Bisiklet Hediyesi Vermiyor!

15 Aralık 2023 11:481.346

"Tarafıma olumlu yönde dönüş sağladığınız için teşekkür ediyorum, Umarım en kısa sürede bisiklet tarafıma teslim edilir."

Baymak Lunatech Bisiklet Kampanyası

9 Eylül 2023 13:081.102

"İlginiz için teşekkür ederim."

Baymak Lunatech Bisiklet Kampanyası

Baymak Kombi Bisiklet Kampanyası

28 Temmuz 2023 16:281.174

29.05.2023 Tarihinde Baymak Kombi satın aldım ve Bisiklet kampanyaları olduğunu belirttiler fakat hala Bisikleti teslim ...

Tümünü Gör
Baymak Kombiden Sıcak Su Gelmiyor!

Baymak KombidenSıcak Su Gelmiyor!

Gülten
Baymak Servisin Kötü Hizmeti

Baymak ServisinKötü Hizmeti

Yunus
Baymak Kombi Bozuldu Durduk Yere!

Baymak KombiBozuldu Durduk Yere!

Numan
Baymak Ve Yine Mağduriyet

Baymak Ve YineMağduriyet

Selim
Baymak Kombi Felaketi; Garanti 5 Yıl, Kullanım 1 Yıl!

Baymak KombiFelaketi; Garanti 5 Yıl, Kullanım 1 Yıl!

İbrahim
Baymak Startec Kombi Islık Sesi, E01.04 Alev Eksikliği Hatası