Umit sonuçtan çok memnun

Baymak Klima Montaj Süresi İçin Çok Uzun Süreye Randevu Veriyor

27 Temmuz 2024 11:19
Umit'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Baymak”

Baymak klima Ümraniye'deki evime bugün (27.07.2024) tarihinde lojistik firması tarafından teslim edilmesi üzerine hemen Baymak servis talebinde bulundum. Servis montaj randevusu için bana dönüş yaptı ancak tam 10 gün sonrasına montaj randevusu verdi. Yaz döneminde montaj için yoğunluk yaşanması normal, ancak Baymak devlet şirketimi de personel yetersiz, alın montaj için insanlar yeterli maaşını verin, bizi de mağdur etmeyin. Parasını peşin aldığınız klimalarınız için en çok 2-3 iş günü randevu verin, 10 gün bekletmeniz tamamıyla müşterinize zulümdür! Bu kadar uzun süre beklemek istemiyorum, acil yardım talep ediyorum.

27 Temmuz 2024 11:20 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Umit
29 Temmuz 2024 11:36

Teşekkürler Baymak

Burcu sonuçtan çok memnun

Burcu
20 Temmuz 2023 16:08
"Servis tarafından bana uzun bir süre bilgisi verilmişti ve tarafıma ulaşan müşteri temsilcisi oldukça ilgiliydi sorunumu hemen çözümledi teşekkür ederim"
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
14 Ağustos 2024 14:53
Enise sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Klima 18.000 BTU

Enise
07 Ağustos 2024 01:01
Baymak Klima 18.000 BTU
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Klimam 20 Gün İçinde Soğutmamaya Başladı Servis Randevusu Sürekli Erteleniyor

Tevfik
26 Temmuz 13:07