Baymak Elegant Plus+uv Modeli Klimanın Tırnakları Oturmaması

18 Haziran 2023 19:252.987

17 Haziran 2023 23:02

Yeni almış olduğumuz Baymak elegant Plus modeli klimamızın kurulumu bugün yapıldı. Fakat klimanın sağ tarafında iç kısım ile gri kısım ile beyaz kısım tarafı acıkta. Tırnakları oturmamış. Ve iç ünite tarafı darbeli şekilde gelmiş. Servis bunu görüp neden müdahale etmedi ve neden kusurlu ürün gönderdiler. Dönüş yapılmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım

17 Haziran 2023 22:56

Baymak elegant Plus+uv modeli klima montajı bugün yapıldı fakat klimaya baktığımda iç ünite gri kısım ile beyaz kısım tırnağı oturmadığını fark ettim. Bu beni tedirgin etti ilgilenir misiniz bu normal mi bana normal gelmedi

19 Haziran 2023 08:08 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

19 Haziran 2023 11:03
Eki aç

Ürün ile ilgili dönüş yaptınız sabah ürün sıfır jelatinli geldi kurulum yapan servis de söyledi. Yarın geleceklerini bildirdiler. Fakat bana iç ünite taraklama yapılarak düzeltileceği ve dıs ünite sağ tarafın boşluğu tırnak açıklığı mevcut. Bunun normal olduğunu söylediler. Değişim istiyorum. Ben sıfır ürünümü niye taraklatayım niye bu şekilde geliyor bu mu hizmetiniz çok pişmanım aldığıma ilgilenir misiniz Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

19 Haziran 2023 11:30

Müşteri hizmetleri görseldeki durumun normal olduğunu dile getirip açıklaması ise tırnak oturmaması açıklığın sebebi ürünün bu, şekilde üretildiği ve bakır kısım için ise kurulum esnasında bakmak zorunlulukları yokmuş. Böyle kötü bir müşteri hizmetleri ve desteği görmedim. Ürünü normal görüyorlar. Kesinlikle alırken gözden geçiriniz

19 Haziran 2023 14:05

Öncelikle tekrar geri dönüş yaptıkları için çok teşekkür ederim. Değişim yapacaklarını bildirdiler. Teşekkürler

19 Haziran 2023 14:07

Öncelikle tekrar dönüş yapıp mağduriyetimi giderdiğiniz için teşekkür ederim. Çok üzülmüştüm. Ürününüzün arkasında durduğunuz için çok mutlu oldum

Sinan
Sinan
30 Haziran 2023 01:01

Bende aynı ürünü aldım. Servis vakumlama işlemini 1 dakika yaptı. Bu işlem en az 10 dakika sürmesi gerekiyormuş. Aynı zamanda 10 dakika da kaçak var mı diye kontrol amaçlı vakum cihazı sökülmeden kaçak kontrolü yapılmalıymış. Bu işlemlerin hiçbiri doğru yapılmadı. Bir de iç üniteden sağa ve sola doğru hava yönlendirmesi seçeneği aktif edilginde tık tık şeklinde sesler geliyor. Sizde böyle şeyler yaşadınız mı?

Trendyol'dan Alınan Klimada Filtre Eksikliği Ve Ücretsiz Çözüm Talebi

Furkan
Furkan
27 Mayıs 17:50667

Trendyol'dan satın aldığımız Elegant Plus+ uv 12.000 BTU duvar tipi klimayı yaklaşık bir yıldır, 2025 yazından bu yana K...

Trendyol'dan Alınan Klimada Filtre Eksikliği Ve Ücretsiz Çözüm Talebi

Batuhan
Batuhan
28 Temmuz 2025 13:341.853

Kasım 2024 tarihinde Baymak'tan Elegant Plus uv 24.000 BTU model bir klima aldık. Kurulumunun üzerinden 6 ay geçmeden kl...

1 Destek

Filtreleri Eksik Klima, Montaj Servisi Bilgi Vermedi

Yavuz
Yavuz
16 Mayıs 14:10810

Banio Yapı Market’ten satın aldığımız Elegant Plus+ uv 12.000 BTU duvar tipi klimayı yaklaşık bir yıldır kullanıyoruz. K...

Tümünü Gör
Baymak Klima Montajı Ve Klima Sorunu

Baymak KlimaMontajı Ve Klima Sorunu

Kader
Baymak Klima Şikayeti

Baymak KlimaŞikayeti

Turgut
Baymak Ses Problemi İç Ünitede Ses Var!

Baymak SesProblemi İç Ünitede Ses Var!

Hacı
Baymak Elegant Plus 12000 BTU Klima İç Üniteden Gelen Ses!

Baymak ElegantPlus 12000 BTU Klima İç Üniteden Gelen Ses!

Süleyman
Baymak Klima Motoru Sorunu