Tülin sonuçtan memnun

Baydöner Daha Daha Eurocup 1+1 Menüsü Kuponu Geçersiz

20 Eylül 2024 11:42
Tülin'in Teşekkür Mesajı
“Beni arayarak sürecin takipçisi oldular ve memnuniyet kuponu tanımladılar, ilgileri için teşekkür ederim.”

Daha Daha uygulamasından kazanmış olduğum Baydöner kuponunu süresi devam ederken son gününde kullanmak üzere Bay Dönerin Ankara YHT garı içinde bulunan şubesine gittim. Önce sordum ve çalışan arkadaşlar kampanyanın geçerli olduğunu söylediler ve siparişimizi aldılar. Sonrasında ödemek için kasaya gittiğimizde kuponun geçersiz olduğunu söylediler. Öncelikle şubeden daha sonra Daha Daha dan şikayetçiyim. Fazladan ödeme yapmak durumunda kaldım ve aynı parayla farklı bir yemek yemeyi tercih ederdim. Kendimiz 150₺ Lik ekstra ürün söyledik kampanya menüsünden ayrı ama kasadaki arkadaş kampanya kodunu ondan ayrı girmeyi de denedi yine de işe yaramadığını söyledi. Keşke en başta deneselerdi biz o sebepten önce sormayı tercih etmiştik.

20 Eylül 2024 12:17 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 30118614 nolu şikayet tarafımıza ulaşmış olup, belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Birimimiz sizinle iletişime geçecektir.

26 Eylül 2024 19:56

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 30118614 nolu şikayet ile ilgili olarak tarafınıza iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü görüş ve önerileriniz için 4445080 nolu Müşteri Hizmetleri hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Tülin
Tülin
27 Eylül 2024 13:31

06 Ağustos 2025 14:13
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2025 21:25
Baydöner Hilltown Şubesinde İlgisiz Ve Saygısız Hizmet Şoku
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

Baydöner Şubesinde Kampanya Kuponum Geçersiz Sayıldı, Mağduriyet Yaşadım

Sedanur
16 Ağustos 2025 19:59
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
13 Nisan 2024 13:40
"Teşekkürler Zeymep hanim sorunumu çok nazir ilgili bir şekilde çözdü"
Cansu sonuçtan çok memnun

04 Mart 2024 13:35
"Müşteri temsilcisi Birsen Hanım konuyla çok ilgilendi. Alışveriş çekini kullanamıyordum ancak şu an kullanabileceğimi söyledi, çok teşekkür ederim ilgisi için."