Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Bauhaus Değişim Sürecini Yavaşlatıyor

30 Haziran 2024 21:14

Bauhaus online sitesinden bahçe takımı mobilyası satın aldık, mobilya eve geldiğinde koltuklarının ikisinin ayakları sallanmaktaydı. Hatta bir tanesinin ayağı kısa, yere değmiyor bile. Belli ki göndermeden önce kontrol edilmemiş. Kendilerinden değişim talep ettim; teslimat yaptığımız adresten gelip alacağız dediler ancak adresim Ümraniye olmasına rağmen Esenyurt'a gitmişler. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda adresinizi tekrar kargo birimine bildirdik dediler (benim adresim doğruydu, zaten teslim ederken doğru geldiğiniz de değişim için almaya neden yanlış ilçeye gidildi, anlamış değilim). Tüm bu süreçte 25.06.2024'ten beri bekliyorum, kaç kez Bauhaus'u aradım biz size döneceğiz diyorlar ama günlerdir evde esir kaldık, ne zaman gelecekler diye bekliyoruz. Göz göre göre ayağı kısa koltuk gönderildiği yetmiyor gibi değişim için de bu kadar bekliyoruz, hem ürünü kullanamadık mağdur olduk hem de vaktimiz çöp oldu. Acil bir çözüm bekliyorum yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak zorunda kalacağım. Ben anlayış gösterip bekledikçe oyalıyorlar ve sürekli hatalar silsilesi yapılıyor.

03 Temmuz 2024 12:13

Bauhaus asla ürününün arkasında durmuyor süreçleri yavaş her gün aramama rağmen aciliyetini ilettik deyip bekletiyorlar satarken çok güzel sattıktan sonra muhatap bulamıyorsunuz bir daha. Buraya yapılan şikayetleri de önemsemiyorlar

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
25 Temmuz 2024 16:08

Egemen
02 Temmuz 2025 09:47

Zeynep
01 Ağustos 2023 16:02
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Bauhaus'tan Alınan Arızalı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Yavuz