Bauhaus 14 Gündür Teslimat Yapmıyor

Gülçin
14 Haziran 2024 12:28

1 Haziran 2024 tarihinde Bauhaus internet mağazasından sipariş geçmek gibi bir gaflette bulundum. Toplamda 2 farklı sipariş geçtim. Sipariş verirken görüntülenen teslim tarihi 7 Haziran'dı. İlk siparişim 6 Haziran'da teslim edildi. Teslimatı yapan kişiler ben hiçbir şekilde sormama rağmen bir siparişimin daha olduğunu bunun depoda hazır bulunduğunu bir iki gün içerisinde bunun da teslimatının sağlanacağını söyledi. Bu noktaya kadar hiçbir problem yoktu. Ancak sonrasında 1-2 gün içerisinde teslim edilmediği gibi teslimat durumunu sorgulamak için müşteri hizmetlerini aradığımda kargo firmasından bilgi bekliyoruz yanıtından başka bir bilgi alamadım. İzmir'in merkezinde oturuyorum herhangi bir köy bakkalına bile ürünler çok daha hızlı ulaşıyor. Ben bu ürünü bayramda misafirlerim geleceği için sipariş etmiştim. Mağdur bırakılmış durumdayım. Siz sadece ürünleri teslim etmekle değil zamanında teslim etmekle de yükümlüsünüz. Şimdi İsviçre merkeze de yazacağım. Ürün bayrama kadar bana teslim edilmezse bankaya da charge back başvurusunda bulunacağım.

Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Nergis
05 Haziran 2024 18:33
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
06 Ağustos 2024 12:10

Sinem
24 Temmuz 2023 16:50
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Bauhaus Ve Yurtiçi Kargo İle Teslimat Kabusu ve Çözümsüzlük

Dursun