18 Ekim 2024 18:34

Verdiğim 4 adet mum siparişinden biri kırık ve fitilleri eksik geldi. Günler sonra değişim için kod verildi, Sürat Kargo'ya gittim. Yine günler sonra ikinci mum geldi ancak onun da fitilleri yoktu. İlkinin kırık gelmesinden dolayı sandığım bu sorun genel bir sorun çıktı. Ve işler bu noktada tamamen değişti. Bana yine bir kod verildi, yine Sürat Kargo'nun yolunu tuttuk.

Burada bana verilen kodun hatalı olduğu söylendi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise kodda bir sorun olmadığı söylendi. Bu noktada sinirlendiğim için bana söylenen "belki Sürat Kargo'nun sisteminde bir sorun vardır" lafına "bana ne? " dediğim için konuşan hanımefendi gerildi ve konuşma telefonu suratıma kapatmasıyla sonuçlandı.

Yine günler sonra sorunlu denilen kodun aynısı bana tekrar mail olarak gönderildi. Üçüncü kez Sürat Kargo'ya gittik. Burada biraz cebelleştikten sonra bana verilen kodun iade için olmadığı, bath & body works'ün Sürat Kargo'daki cari kodu olduğu ortaya çıktı. Neyse, bu sefer göndermeyi başardık. Yine günler sonra arandım ve ücret iadesi yapıldığını öğrendim. Bu değişim içindi, neden iade yaptınız sorusu ise maalesef sonuçsuz. Ekstra bir işlem de yapılamıyor. İçeriye bildirirmiş de sonuç neyse falan, istemediğimi söyleyerek kapattım.

Arayan müşteri temsilcilerinin hiçbir yetkisi yok. Sadece bilgi vermeye arıyorlar. İnsanı sinirden delirtmek için bire bir. Bir daha bath & body works alışverişi yapacağımı hiç sanmıyorum. Kendilerine bu anlayışla başarılar diliyorum.

21 Şubat 2025 11:05
İ. Çrtmk sonuçtan çok memnun