BaşarıBet Bu Sorun Neden Yaşanıyor

BaşarıBet Bu Sorun Neden Yaşanıyor
22 Mayıs 2024 20:46

Başarı bahis sitesine para yükledim. Bir süre sonra paramı çekmek istedim ve çekim talebi verdim, ancak hâlâ para hesabıma geçmedi; bekleyen işlemlerde görünüyor. Hesap doğrulaması için gerekli belgeleri de yolladım, ama o da hâlâ 'Belgeleriniz kontrol ediliyor.' diyor. Sorunun çözülmesini istiyorum.

23 Mayıs 2024 16:37 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba! Yorum bıraktığınız için teşekkür ederiz. Bu, hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olur. Üzgünüz, hesabınızı bulamadık. Sitemizde bıraktığınız telefon numaranızı ve e-postanızı yazın. Size yardımcı olmaktan her zaman mutlu olacağız! İyi günler dileriz! Saygılarımızla, BaşarıBet

27 Mayıs 2024 19:36

Başarıbet uygulamasından 12.05.2024 tarihinde 1300 TL para çekme işlemi yaptım ama halen hesabıma geçmedi tam 15 gün oldu ve halen para uygulamada gözüküyor ve Başarı betten kimseye ulaşamıyoruz canlı desteği dahi yok bir yardımcı olursanız sevinirim

28 Mayıs 2024 18:07

Telefon numaranızla hesabınızı belirleyemiyoruz. Lütfen işlem numarasını belirtin.

29 Mayıs 2024 12:40

Berkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 17:31
Başarıbet Şikayet Paramı Verin

28 Temmuz 2024 16:32
Elif sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

30 Kasım 2023 17:53
"Bir müşteri hizmetleri temsilcisi bana yardımcı oldu ve sorunumu çözdüğü için minnettarım."
Azat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

28 Nisan 2024 23:07
Ufuk sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

27 Mayıs 2024 21:06
Başarıbet Hesabınızdaki Parayı Asla Çekemiyorsunuz!
Başarıbet Hesabınızdaki Parayı Asla Çekemiyorsunuz!