25 Mart 2024 20:39

BİM marketlerinden aldığım ve yediğim piliç nugget içerisinden naylon çıktı! Nasıl hijyen içerisinde üretildiğini siz düşünebilirsiniz. Tavuktan ve nugget tan tiksindim. Naylon içerikli bir ürünü yediğim için sağlığımı da ciddi derecede tehlikeye soktular. Bu kadar mı ucuz sizin için insan sağlığı? Hijyene bu kadar dikkat etmeyen bir firma tavuk diye yedirdiği şeyin içerisine Allah bilir neler koyar. Şikayetimi her yere sosyal medyada dahil bildireceğim. Bir daha asla tercih etmeyip herkese de bu durumu bildirip tüketilmesini engelleyeceğim Asla evinize bile sokmayın Banvit markasını.

27 Mart 2024 16:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yetkili, Tüketicimizle irtibata geçilerek şikayeti hakkında detay bilgi alındı. İncelemelerimiz sonrasında yeniden kendisine dönüş sağlayacağız. Karşılaştığı durumu bildirdiği için tüketicimize teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BANVİT A.Ş.

01 Nisan 2024 13:07

29.03.2023 tarihinde numuneyi aldılar inceleyeceklermiş. Neyini inceleyeceklerse. Telefonda verilen bilgide baharat poşeti muhtemelen diyorlar. Çok normal ve soğukkanlı karşıladılar. Hiçbir mahcubiyet ve özürlerinde samimiyet göremedim. Bundan sonra siz poşet koymaya zahmet etmeyin biz direk poşetli baharat yeriz. Neyini inceliyorlarsa poşetin? Ayrıca kılda vardı onu yazmaya da unutmuşum. Geri dönüşleri ve özürleri bile samimi değil. Rezaletsin Banvit!

Banvit Nugget Ürününde Beklenmeyen Yapı Ve Kötü Koku Sorunu

Nevin
03 Ekim 2025 13:41
Türkan sonuçtan çok memnun

Türkan
05 Ağustos 2025 19:56
"Bavit yetkilileri bizimle iletişime geçip sıkıntımızı hassasiyetle takip ettiler, ve sorunumuzu çözümlediler, sorunlu ürünü alan arkadaş gayet kibar ve ilgiliydi, hediyeleri için teşekkür ederim, markayı değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü Banvit markasını yıllardır kullanan bir tüketici olarak çok seviyorum, teşekkürler Banvit"
Songul sonuçtan memnun değil

Songul
20 Eylül 2023 10:45
Banvit Nuget Ten Kurt Çıktı
Banvit Nuget Ten Kurt Çıktı

Rümeysa
10 Haziran 2024 20:07
Lezita Piliç Nugget'ta Küf Şoku!
Lezita Piliç Nugget'ta Küf Şoku!
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2025 11:15