Merve sonuçtan hiç memnun değil

Mehmet Özçelik (bankocu_mehmet _ozcelik) Yanıltıcı Yönlendirmelerle Mağduriyet Yaşadım

30 Ağustos 2024 13:49

Tread Play diye bir siteye üye oldum. NetEnt'e bağlıymış, şirket hakkında araştırma yapınca bu bilgiye ulaştım. İlk üyelikte 2.500 TL Bonus verdi. Adı m**** ö**** olan biri Instagram üzerinden tavsiye etti. Giriş yapın, yardımcı olmak istiyorum dedi. Hakikaten ilk girişte 2.500 TL direkt oyun hesabına geçti. Bahis yapın diyerek maç verdi. Komisyonumu alırım dedi. Tamam diyerek verdiği maçı yazarak verilen 2.500 TL'yi yatırdım.

M**** ö**** dediği gibi 197.500 TL oyun hesabında göründü. Çekim yapmak için canlı desteğe bağlandım. İlk 2.500 TL yatırın, işleminizi yapalım dediler. Tamam dedim, 5 bin küsur tl yatırdım. Sonra tekrar canlı desteğe bağlandım, daha büyük meblağlar talep edildi. Dekontların hepsi mevcut, gece 01.00 geçmesi nedeniyle canlı sohbet kapandı.

Tüm dediklerini yaptım, gün döndüğü için kur farkı olduğunu söylediler. Ödemeyi reddettim, m**** ö****'ye yazdım. Galiba mağdur oldum diye ama hepsi danışıklı dövüş. Sadece yatırdığım parayı talep ediyorum.

Türkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 11:13
Umida sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2025 17:16
Sosyal Medya Tuzağında Kayıp: Umutsuz Yardım Çağrısı
Halil sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 15:05