21 Şubat 2024 00:10

Bambi marka MagnaSand modeline ait 150x200 ölçülerindeki yatak, baza ve başlık satın aldım. Ancak kısa bir süre sonra yatağın yan kenarlarının aşırı yumuşak olması ve çökme problemi yaşanması üzerine servis çağırdım. Gelen ekip, her şeyin normal olduğunu, kenarlarda yay bulunmadığını, bunun yerine sünger olduğunu ve bu sebeple yumuşaklık yaşandığını ifade etti. 20/02/2024 tarihinde, yine aynı problem nedeniyle ve ek olarak orta kısım çökmesi problemi için servis çağırdım. Servis elemanları, kenar süngerlerinin durumunun normal olduğunu belirtti. Ancak biz eşimle birlikte satış bayisinde aynı model ve yatakta bu tür bir problem olmadığını gözlemlemiştik. Ortada gözle görülür bir değişim olmasına rağmen, servis elemanı farklı bir açıdan fotoğraf çekti ve uyarılarımıza rağmen kendi istediği şekilde davrandı. Servis formuna bahsettiğimiz problemlerle ilgili hiçbir şey yazmadı ve 'İstersen Tüketici Hakem Heyetine başvur, dava aç' diyerek, 'İstersen imzala, istemiyorsan imzalama' şeklinde konuştu ve imza kısmına 'imzadan imtina' yazarak evrakı bırakıp gitti. Bambi markasıyla bu şekilde ilgisiz ve sorumsuz bir tutum sergileyen, müşteri geri bildirimlerini dikkate almayan bir servis anlayışı içinde olmadığını düşünüyordum. Satın aldığımızın 150x200 ölçülerinde bir yatak olduğunu sanıyordum fakat sanki 130x180 ölçülerinde bir yatak almışız gibi bir durumla karşı karşıya kaldık. Servis elemanı, yan süngerlerin yumuşak olmasının bir problem teşkil etmediğini savundu. Fotoğrafta 'Bambi yatak.png' dosyasında 10 numara ile gösterilen kısım, bizde hiç varmış gibi görünmüyor.

21 Şubat 2024 09:18 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup en kısa sürede iletişime geçilecektir. Hizmet kalitemizi arttırmaya yönelik yapmış olduğunuz geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

21 Şubat 2024 10:22

Değerli Müşterimiz; Tarafınıza ulaşılmış, talebiniz ile ilgili görüşmemiz gerçekleşmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Müşteri Çözüm Merkezi

Yaşar
Yaşar
22 Şubat 2024 00:30
bambi-yatak-150200-aldik-130180-mis-2.docx
bambi-yatak-150200-aldik-130180-mis-1.docx

Bambi yatak müşteri temsilcisi arkadaşa teşekkür ederim. Ne servis elemanından ne de temsilci arkadaştan sünger ölçü birimi bilgisi, değerleri vb. Ölçü birimi hakkında bilgi birikimleri olmadığından cevap alamadım. Elle tutulur olarak hiçbir veriye dayalı olmaksızın servis personelinin yazdıkları. Servis elemanı ne diyorsa oymuş. Pratik olarak sünger bölümün üzerine 10lt. Su koyalım ezilmeye, yayların performansına bakalım hiç değilse bunu yapsalardı. Zaten birim, değer hak getire. Bir de müşteriyi dinlemeyi. Magnasand yatak kenarlarında kaç dansite sünger kullanıldı deformasyon var mı, yaylar değerleri stabil mi, deformasyon var mı? Hiçbir veriye dayalı olmaksızın sonuç belirtmek bu kadar kolay mı? Bayii de bulunan magnasand yatak da kontrol yapmama rağmen (en azından görsel bir test) sen değil ben bilirim. Bambi yatak olarak vizyonunuz bu değil teşekkür ederim

Fethiye
Fethiye

Aynı durum bizim de başımızda yatağın içinde böyle katmanlar asla yok bizlerin inanmasını bekliyorlar yay birtane keçe yay yay biraz tüy var bence yalan söylemler bizi kandı*maya çalışan firma bunun için avukat tutacağım hakkımızı arayalım

Aldığım Pahalı Yatak Ağrı Yapıyor, Bambi İlgisiz Kaldı!

Kardelen
12 Eylül 2025 15:53