Merve sonuçtan hiç memnun değil

Balküpü Şeker Küp Şeker İçinde Ki Madde

Balküpü Şeker Küp Şeker İçinde Ki Madde
17 Şubat 2024 21:58

Merhaba, Bal Küpü markasına ait küp şeker paketi içerisinden çıkan küp şekerde yabancı bir madde buldum. Konu hakkında kurumunuzu arayarak şikayet oluşturdum fakat herhangi bir dönüş alamadım. Paketin içinden çıkan küp şeker elimde mevcuttur. Gerekli işlemin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Ayrıca kurumunuzun kontrol ederek gerekli tedbir ve işlemleri yapmasının önemli olduğunu düşünüyorum.

28 Şubat 2024 03:32

Aldığımız bal küpü küp şeker son kullanma tarihi geçmemiş olmasına rağmen küflenmiş yemyeşil noktalar var üzerinde bu ürün bize gelene kadar hiç mi kontrol edilmiyor biz kurumun kalitesine güvenip tercih ediyoruz fakat onlar bizim sağlığımızla oynuyorlar durumdan son derece rahatsız ve şikayetçiyim acilen yetkililerden dönüş bekliyorum

Ek
25 Şubat 2024 11:13

Bal küpü küp şekerin içinden yabancı bir madde çıktı bal küpü bize yeni bir paket şeker gönderdi gelen şekerler küflenmiş yemyeşil bir de müşteri memnuniyeti için gönderilmiş olan bir paketti gerçekten vermiş oldukları yani verememiş oldukları hizmetten hiç memnun değilim acil şekilde benimle irtibata geçilmesini istiyorum

Merve
Merve
21 Şubat 2024 01:27

Yetkili beni aradı ve sadece özür dileyip bir kutu şeker göndereceklerini söylediler hiçbir şekilde ürünü incelemeye alalım araştıralım ya da kurumsal bir firma olarak mağduriyetinizi giderelim demediler biz bal küpü şekeri kalitesine güvenip o kadar para verip tercih ediyoruz ama konu hizmete gelince son derece yetersizler acil şekilde tekrar aranmak istiyorum

Murat sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 09:38
Balküpü Şeker İp Çıktı
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 12:01
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2025 17:16

01 Ekim 2023 16:16