Bakırköy Kuyumcusu Mağduriyeti

25 Ağustos 2023 22:01

25 Ağustos tarihinde kolye ucumu değiştirmek istediğim için daha önce de alışveriş yapmış olduğum Bakırköy kuyumcusuna uğradım. Bir ürün beğendim ve fiyat farkının 1600 TL olduğu söylendi, fakat ben ödeme şeklimi belirtmemiştim, esmer orta boylarda genç bey bana farkı söyledi. Bende ikram etmediniz mi hiç dedim fiyatı söyledim dedi. Anladım onu zaten hiç ikram etmediniz yani dedim söyledim zaten gibi saygısızca konuşmaya başladı. Sonrasında nakit fiyatını söyledim dedi. Ben ödeme şeklini söylememiştim ki zaten ilk olarak normal fiyat söylenir nakit ödenecekse söylenen fiyat üzerinden indirim yapılabilir. Ben daha önce hem kendime hem anneme altın kolye almıştım buradan. Yani güya beni yanıltacak ve tavır o kadar saygısız ki bana kişi aynen şunu dedi. ‘1300 ver o zaman’ bu nasıl saygısız bir tavırdır ne alıyoruz. Marketten karpuz mu bu konuşma şekli ne sen diye zaten hitap edemezsiniz zaten adımımı atmam bir daha ilgili yerlere de gerekli şikayetleri yapacağım.

25 Ağustos 2023 21:44

25 Ağustos tarihinde kolye ucumu değiştirmek istediğim için daha önce de alışveriş yapmış olduğum Bakırköy kuyumcusuna uğradım. Bir ürün beğendim ve fiyat farkının 1600 TL olduğu söylendi, fakat ben ödeme şeklimi belirtmemiştim, esmer orta boylarda genç bey bana farkı söyledi bende ikram etmediniz mi hiç dedim fiyatı söyledim dedi anladım onu zaten hiç ikram etmediniz yani dedim söyledim zaten gibi saygısızca konuşmaya başladı sonrasında nakit fiyatını söyledim dedi ben ödeme şeklini söylememiştim ki zaten ilk olarak normal fiyat söylenir nakit ödenecekse söylenen fiyat üzerinden indirim yapılabilir ben daha önce hem kendime hem anneme altın kolye almıştım buradan. Yani güya beni kandıracaklar ve tavır o kadar saygısız ki bana kişi aynen şunu dedi ‘1300 ver o zaman’ bu nasıl saygısız bir tavırdır ne alıyoruz marketten karpuz mu bu konuşma şekli ne sen diye zaten hitap edemezsiniz zaten adımımı atmam bir daha ilgili yerlere de gerekli şikayetleri yapacağım

Yeşim Kuyumculuk Tamire Verdiğim Bileklikleri Mahvetti

10 Şubat 2025 12:48
Mirbey sonuçtan hiç memnun değil

Zümrüt Kuyumculuk Eski Yarım Altın Vermeleri Üslup Mimik Hareketleri Ters Bakmalar

09 Temmuz 2023 19:39
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Fiyatla Altın İşlemi

24 Ocak 2025 11:50