19 Kasım 2024 16:22

Tam bir karmaşa. Annemin küpesi için gitmiştim. Önceden aldığımız bir küpe arızalı çıktığı için değiştirmek istedik. Oranın patronu olduğunu anladığımız kişi bize birebir değişim yapabileceğimizi söyledi. Sonra gelen çalışan bizden 1 gr 30 santim gramaj farkı için 6.300,00 TL talep etti. Sonra hafif bir ürün tercih ettik. Orada da 1 gr 02 santim fark için bize 1.000,00 TL ödeyeceğini söyledi. Altının gramı 3.000,00 küsur lira neden böyle davranıyorsunuz deyince kaba bir tabirle bize satış yapmayacağını söyledi. Patron olduğunu söyleyen kişi. Önce birebir değişim değişim yapacağız. Dediniz şimdi fark istiyorsunuz dedim. Fakat sürekli aynı şeyi anlatıp kafamızı karıştırmaya çalıştılar. Ürünümüzü alıp çıktık ve yolda annem onlardan aldığı tam altının dahi değerinin düşük çıktığını satarken çok daha uyguna aldıklarını söyledi. Şikayet için fotoğraf aldığımda arkamızdan orada çalışan çocuğu yolladılar. Şayet şikayet etmezseniz... Diye küfür etti. Anneme ve bana. Artık denetleme gelmesi şart istedikleri gibi insanlara fiyat verip, düşük ayar, bakırı fazla ürünler satıyorlar.

Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Ercan Kardeşler Kuyumculuk (Eskişehir) Değişim Sürecinde Yaşanan Güvensizlik Problemi

14 Şubat 2024 17:35
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Vural Sarrafiye (Denizli) Yanıltıcı Altın Satışı Ve Düşük Değer Biçme

19 Ağustos 2024 15:09

Sesi Gold Çalışanlarının Kaba Tavırları

19 Kasım 2024 12:59
Semanur sonuçtan çok memnun

18 Şubat 2025 16:42
"Sorunumu çözdüler, ürünümü uygun şekilde değiştirdiler. Teşekkür ederim"

Kuyumcu Mağduriyeti: Değişim Ve Kalite Sorunları

06 Mart 2025 17:54