Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Acilinde Mağduriyet: İlgisizlik Ve Yanıltma

23 Mayıs 2024 14:3512.427

23 Mayıs 2024 Perşembe günü göz acil polikliniğinde görevli olan M****** doktordan, agresif tavırları ve yalan beyanları nedeniyle şikayetçiyim. Glokom ve yüksek göz tansiyonu hastasıyım. Sol gözüm görmediği için, ağrı ve batma şikayetlerim vardı. Uyuyamadığımı ve fabrikada çalışamayacak durumda olduğumu ifade ettim. Muayene sonrasında doktor, sol gözümün artık görmeyeceğini ve tansiyonumun yüksek olduğunu belirterek, ilaçları kullanmaya devam etmemi söyledi ve beni gönderdi. Bir günlük istirahat raporu talep ettiğimde ise, göz acilin böyle bir rapor vermediğini söyledi. Ayrıca, ziyaretimi belgelemek için epikriz kağıdı talep ettiğimde, kaşe ve imza atmayı reddetti. Oysaki internetten yaptığım araştırmaya göre, acil servis hekimleri 7/24 iş göremezlik ve istirahat raporu verebilmektedir. Lütfen, bu şekilde davranan hekimlerle ilgili üst makamların ilgilenmesini ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Hekime şiddetin önlenmesi adına, bu tür davranışları sergileyenlerin de sorumluluklarının farkında olmaları gerekmektedir.

Üniversite Hastanesi'nde Saygısız Muayene Deneyimi

27 Kasım 2024 10:434.227

Merhaba, 24 Kasım 2024 Pazar akşamı, saat 18:30-19:00 sularında, üniversite hastanesi aciline aşırı halsizlik, öksürük,...

1 Yorum

Bakırçay Üniversitesi Hastanesi Acilde Sıra Bu Kadar Beklenir Mi?

BakırçayÜniversitesi Hastanesi Acilde Sıra Bu Kadar Beklenir Mi?

Can
Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Engelli Bireye Eziyet

BakırçayÜniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Engelli Bireye Eziyet

Şenay