Dominar 250'nin Soğukta Çalışma Sorunu

07 Kasım 2024 22:07

29 Mart 2024 tarihinde aldığımız Dominar 250 motorumuz, 4 Kasım'da 4.480 km'de bakıma yapıldı. Motorum soğukken stop ediyordu. 4-5 marşta çalışıyordu, gaz vermek gerekiyordu. Konumda beklemek gerekiyordu. Serviste şikayetimi belirtmeme rağmen, bakımdan sonra yazılım atıldı; usta, yakıt buharı kaldığı için stop etmesinin normal olduğunu söyledi. Eve geldim, o günden beri motoru çalıştırmadım. Bugün işim vardı, gidip çalıştırayım dedim, 10 defa stop etti. En sonunda gaz vererek çalıştırdım. Sorunun çözülmesini istiyorum. Biraz araştırdığımda, benim gibi birçok kişi bu durumdan mağdur.

09 Kasım 2024 16:19

Dominar 250 motorum 4.500km bakımı yeni yapıldı yazılım atıldı fakat motor soğukken stop ediyor 5,6 10 ne kadar denesem de gaz verili konumda olmadı mı stop ediyor servisteki usta pistonun üzerinde kalan buhardan kaynaklı olur diyor bana saçma geldi enjeksiyonlu motor gaz verili pozisyonda çalışıp ısınana kadar bu şekilde normal değil sorunumun giderilmesini istiyorum

10 Kasım 2024 13:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

İlkay
İlkay

Merhaba. Sadece soğukken bende aynı problemi yaşıyorum. Hatta ilk marşı aldıktan hemen sonra gaz dahi vermeme gerek kalmadan normale dönüyor. Akü ve buji değiştirdim ancak halen soğuklarda ilk marş zulüm oluyor. Sorunu giderebildiyseniz fikrinizi almak isterim.

Hamdi

Bajaj'ların enjeksiyon sistemleri Hindistan sıcaklarına göre ayarlı. Bu yüzden kış soğuklarında pek verimli çalışmıyorlar.

Hamdi

Daha sıcak şehirlerde yaşamak :)

Bir çözümü var mı

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar D 250 İlk Çalıştırdıktan Sonra Stop Ediyor.

Atakan
12 Aralık 2023 13:09
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar 400 2023 Mode, Stop Etme, Marş Sorunları E-kuralkan

20 Eylül 2024 23:31