Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Sıfır Ayıplı Mal

Batuhan
20 Kasım 2023 15:56

9 Kasım 2023 Perşembe günü Tekirdağ'dan RS 200 model bir motosiklet satın aldım ve 41 kilometre sonra evime vardığımda yağ çubuğunun bulunduğu bölge (şanzıman kapağı veya debriyaj kapağı) yağ sızdırdığını fark ettim. Gündüzleyin yağ kapağında çok küçük darbeler olduğunu gördüm. Fark ettiğim gün motosikleti durdurup kenara çektim ve ertesi gün servisi arayarak bu sorunu bildirdim. Eğer biraz daha geç fark etmiş olsaydım, motorun yanma riski vardı. Ardından çekici yardımıyla motosikleti servise götürdüm. Servis incelemesinin ardından bunun sürücü kaynaklı bir darbe sonucu olabileceğini belirttiler. Bu tutum beni memnun etmedi ve motosiklette kesinlikle bir çizik veya darbe izi yok. 41 kilometrelik yeni bir motorda bu tür bir sorunla karşılaştım. Üretim veya nakliye sırasında oluşmuş bir hata olduğunu düşünüyorum ve bu durumun bana sürücü hatasıymış gibi yansıtılması doğru değil. Garanti servisinden yaklaşık 10 gündür bir yanıt alamıyorum. Sıfır bir motorda böyle bir sorun yaşamak ve ilgilenen kimsenin olmaması kabul edilemez. Kısa sürede garanti servisinden cevap bekliyorum ve parçanın tedarik edilmesini talep ediyorum. Eğer gereği yapılmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak zorunda kalacağım.

08 Eylül 2023 13:13

Bajaj Sıfır Ürün Aldım İkinci El Alsaydım Keşke

26 Eylül 2023 00:51

Gökhan
16 Nisan 2024 14:58

Fatih
16 Ocak 2024 17:11
Bajaj Depo Grenajda Çatlak
Tuncel sonuçtan hiç memnun değil

Satış Sonrası Destek Ve Servis Hizmetlerinde Ciddi Sorunlar Yaşadım

Tuncel