Bajaj Dominar 400'ün Bitmek Bilmeyen Arızaları.

29 Mart 2024 19:46

2023 Mart ayında aldığım Bajaj Dominar 400 UG motosikletimin sorunları bitmiyor. Aldığımda ön diskin yamuk olduğunu fark ettim ancak garanti kapsamında değildi. Sol sinyal sağa göre hızlı yanıp sönüyor. Daha sonra motor bloğundan gevşeyen bir vida nedeniyle yağ sızdırdı. Ardından radyatör su sızdırmaya başladı. Yağ müşürü de arızalanarak yağ sızdırmaya başladı. Akü de arızalandı. Birçoğu servis tarafından giderilse de sorunlar bir türlü son bulmuyor. Şimdi Ankara'dan Bursa'ya giderken İnegöl çıkışında yolda kaldım. Yine aküden kaynaklı bir problem sebebiyle motor aküyü şarj etmiyor. Çekici çağırdım, motoru eve götürüp Bajaj'ı çürümeye bırakacağım ve her yerde şikayet edeceğim. Hatalı ürüne mi para ödedik, sıfır motora mı, belli değil. Ya Bajaj motosikletin iadesini yapar, ya değişim yapar ya da ben bütün sosyal medya mecralarında video ve kanıtlarla Bajaj'ın nasıl bir marka olduğunu her yerde dile getireceğim. Ayrıca Tüketici Hakları'na da başvuracağım. Bakalım sonuç ne olacak, göreceğiz.

Rahman
Rahman

Sonuç ne oldu hocam

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
24 Mart 2024 04:53