05 Aralık 2023 22:04

Bajaj Dominar 250 aldım. Şu an 2000 kilometrede ve antifriz eksiltiyor, ne yapmalıyım sorunu nedir bu sorunla karşılaşan var mı? 2. Bir sorun daha var. Motoru ilk çalıştırdığımda tek marşta almıyor hava soğutmalı motor gibi gaza basarak çalıştırıp ısıtıyorum sonra stop etmiyor.

Yorumlar (6)

Safet
Safet

Çalıştırma sorunu tps sensüründe kaynaklanıyor değiştir sorun biter diğer su eksiltme sorunu ise radyatör de hava var

Eda
Eda

Bende de aynı sorun var daha 500 km olmadı bakıma gitmeden akü sorunu oldu akü çalıştırmadı gaz vererek çalıştırdığım için buji patladı dediler garantide karşılamıyomuş üstelik yine gelen akü aynı olacak dedi yeni akü almalısın dediler bir dünya para verdim sonra antifriz de devamlı eksiliyor ne yapacağız böyle 😔

Onur

Çözüm bulabildin mi bunu garanti karşılamıyor mu aynı sorunu yaşıyorum

Onur

Geçmiş olsun umarım bulunur bilgi için teşekkürler

Doğancan

Dostum motor çalndıı ne Lnet çıktı belalı çıktı ya derdi bitmedi zaten. Ama bilgi için söyleyeyim garanti karşılıyor.

Atakan

Aynı sorun bende de var Temmuz 14 te teslim aldım motoru ilk bakımını yaptırdım 750 km de aynı şekilde 4500 km de tekrar servise gittim 2. Bakımını yaptırdım bakıma gitmeden önce Antifriz suyunu eksiltmişti bakımda bunu dile getirdim ve antifriz eklediler fakat motor aynı şekilde benimde stop ediyor. Enjeksiyonlu motorda bunu neden yapar anlamış değilim çalıştırıyorum çok hafif gazı sabit tutuyorum 10-15 saniye sonra kendi rölantisini bulup sabit çalışıyor fakat hiç gaz vermeden marşa bastığımda ya çalışmıyor ya da çalıştıktan 1-2 saniye sonra devir düşüyor ve stop ediyor. Çözümü bulursanız bana da haber verin çok şikayetçiyim bu durumdan... 35 Bin km de Duke 200'üm vardı bunu almadan önce bakımlarını zamanında yaptıramamış olmama rağmen hep tek marş ile çalıştı hiç stop ettiğini görmedim, daha 5 bin km deki motorun bunu yapması çok can sıkıcı garantisi her şeyi var umarım çözümü ücretsiz olur...

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar D 250 İlk Çalıştırdıktan Sonra Stop Ediyor.

12 Aralık 2023 13:09
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar 250 Marş Almıyor Sürekli Problem Yaşatıyor

Fuat
11 Ocak 2024 16:02
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar 400 2023 Mode, Stop Etme, Marş Sorunları E-kuralkan

20 Eylül 2024 23:31