Cem sonuçtan memnun

Bahçıvan Kaşar Peynirinin Kötüleşen Kalitesi

30 Ekim 2024 11:55

Marketten Bahçıvan Kaşar peyniri siparişi verdim. Kaşar geldiğinde pakete dokundum, çok yumuşaktı, bildiğiniz hamur kıvamına yakındı. Neyse, bu da böyle herhalde diye kendimi teselli ettim. Çocuklara tost yapmaya karar verdim. Kaşar resmen bıçağa yapışıyordu, oda sıcaklığında bir süre bekletilse krem peynir gibi ekmeğe sürülebilir, yani öyle bir kıvamı var. Neyse, tostu yaptım, peynir bildiğiniz slime gibi oldu. Dudağa yapışıyor, ele yapışıyor, ekmeği bölünce su gibi damla damla akıyor. Tadı da tuhaf gelince bozuk diye götürdüm markete, yenisiyle değişim yaptılar. Yenisini de bir umut denedim, o da aynı. Geçmiş zamanlarda da Bahçıvan'ın kaşar peynirini kullandığım oldu. Gayet de güzeldi ama eğer aldığım 2 peynir de şansıma bozuk çıkmadıysa tamamen çok kötü.

Cem
Cem
31 Ekim 2024 14:56

Bahçıvan gıda dan tarafıma dönüş sağlandı ve gerekli bilgilendirme yapıldı ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum

Gonca sonuçtan çok memnun

30 Kasım 2023 15:44
"Şikayetimi dikkate alıp dönüş ve açıklama yapıp maddi hasarımı karşıladıkları için teşekkür ederim"
Gülşah sonuçtan çok memnun

Gülşah
21 Ekim 2025 01:48
"Anında dönüş yaptılar ilgili ve çözüm odaklı olmaları çok güzeldi teşekkürler ederim"

Bahçıvan Kaşar Peynirindeki Kalıcı Acı Tat Sorunu

15 Şubat 2025 14:01