okuldolabim.com Tedloy Tedarik Firması İadede Kargo Ücreti Alıyor

24 Ekim 2023 11:18

Bahçeşehir Okulları'nın okul kıyafeti için yönlendirdiği bahcesehir.okuldolabim.com adresinden Tedloy firmasından oğlum için aldığım 3 parça kıyafetten uygun olmayanları iade etmek için 24/10/2023 tarihinde başvuruda bulundum. İade için benden 300 TL kargo parası istedi. Ürünleri alırken 50 TL (tam hatırlayamıyorum ancak böyle küçük bir miktardı) daha ürün alırsam 221 TL olan kargonun ücretsiz olacağı söylenmişti. Ürünlerin içinde bu fiyatta bir ürün olmadığından 499 TL'lik tshirt almak durumunda kaldım. 08503092932 numaralı telefonu aradığımda ise 300 TL alınacak ancak ücret iadesi yapılırken 221 Tl de kargo iadesi yapılacak yani 90 TL kargo parası ödemiş olacakmışım. Ben zaten kargo ücretini ziyadesiyle ödemiş olduğum bir firmaya neden tekrar 90 TL kargo parası ödüyorum? Ayrıca bir mağaza yok ki ürünleri deneyip alalım. Mecburen internet üzerinden alıyoruz ve küçük-büyük olma durumu söz konusu. Firmanın bunu düşünerek iade-alış-satış konusunda daha çözümleyici olması gerekiyor. Değişimde; ilk değişime ücretsiz kargo bilgisi aldım. Ancak aynı ürünün başka bir bedeni ile değiştirebiliyorum. Zaten ürünün en küçük bedeni çocuğuma büyük geldi. Mecburen başka bir ürünle değiştirmek zorundayım. Bu durumla ilgili Tüketici Hakları'na gideceğim.

Eksik Ve Hatalı Ürünler İçin İade Ve Para İadesi Sorunu

25 Eylül 15:58
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Kolejinden Alınan Okul Kıyafetlerinin İadesinde Ücret Geri Ödenmiyor

17 Eylül 13:55
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 21:35

okuldolabim.com İade Sorunu!