Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

City Turizm Bahçeşehir Koleji Biz Bu Çocuğu Okula Nasıl Gönderelim!

22 Ağustos 2023 13:44

Güzelyalı Bahçeşehir kolejine yazdırdığımız çocuğumuz servislerini çeken City Turizm nedeniyle daha başlamadan pişman olduk! Yaklaşık 2 km bile olmayan mesafe için bizden 35Bin tl (Yaklaşık 1 Ay önceki fiyat) ücret istediler, yaklaşık 18 km uzaklıktaki diğer çocuğuma ödediğim ücretten daha fazla belli ki bu işlerde herhangi bir kontrol yok ya da okul ile farklı bir anlaşması mı var bilemiyorum. Bu süreç zarfında okulda bulunan servis yetkilisi sadece size fiyat okuyor herhangi bir soru cevaplamıyor merkezi arayın diyor merkez diye çağrı merkezini arıyorsunuz bölge ofisine aktarıyor. Hadi ona da eyvallah talebinizi aldık. Dönüş yapacağız diyorlar dönmüyorlar. Baktım dönmüyorlar. Bugün 3. Kez arayıp fiyat inceleme talebini tekrar ilettim hatta daha önceki taleplerimi alan arkadaş kimse ona aktarın dedim öyle bir kayıt tutmuyoruz diyorlar Fiyatta herhangi bir değişiklik yapmıyoruz dediler. Sesli yanıtlama sistemine göre konuşmalar kayıt altındaymış açıp baksınlar müşteri nasıl kaybedilir dersi olarak okutsunlar. Eğitim yıllardır ticaret hadi onu kabul ettik ama hadi veli olarak görmüyorsun müşteriye saygı olsun. Benim esas şikayetim özgüvenini çalıştığı firmadan almış City Turizm’e değil ona bu alanı yaratan Bahçeşehir kolejine!

29 Ağustos 2023 09:07

Bu şikayeti 6 Gün önce almış (şikayet geçmişinde Markaya iletildi 6 Gün önce ) ve herhangi bir geri dönüş yapmamış “Kalite” den sorumlu Bahçeşehir Koleji yetkilisi! City Turizm ile iletişim yolları kapalı, size zahmet bizim adımıza siz sorun km ücreti ne kadar? Ve bizim (sır olarak sakladıkları) km ne kadar görünüyor? Belki size iletirler.

04 Eylül 2023 09:10

Ne güzel dünya çocuk gibi gözlerini/kulaklarını kapatınca seni kimsenin görmediğini her şeyin yolunda olduğunu düşünmek ne güzel 1 haftada 2800 den fazla etkileşim almış ve muhtemelen almaya da devam edecek olan kaydım ile ilgili ne Bahçeşehir Koleji ne de City Turizm irtibata geçmedi, sanırım yalnız değilim çünkü kaydın yanında Şikayetvar'ın notuna göre 1 senedir bu çağrıların hiçbirine cevap dönmemiş! Kurumsal gibi görünen ama kurumsallığın dik alası bir kurum, Bu da bize ders olsun...

04 Eylül 2023 09:13

Bu arada şirketin internet sitesinden bu konuyu [email protected] adresinden yazmıştım oradan da dönüş olmadı! Instagram'dan mail attım bakabilirmisiniz diye yazdım oradan da dönüş olmadı 3 may. Un oynamak ne güzel artık olay servis sorunu olmaktan çıktı kurumsal iletişim ve kalite sorunu oldu :(

Sevinç
Sevinç

Ahmet bey bir çözüme ulaştınız mı acaba çünkü bende kayıt yaptırırken City Turizm serviste yardımcı oluruz diyerek söz verdi okul açılmasına rağmen 5km olan mesafeye bizim servisimiz yok diyor ve ne genel merkez ne okul bunu çözemiyor. City turizme bağlı çocuğun okula gidip gitmemesi bu nasıl bir güç pek anlamış değilim. Aynı emsaldeki okullar 10 km bile çocuk alıyor hem de yarı fiyatına.

Ahmet

Merhaba, Maalesef çözülemediği gibi Müdür Yardımcısı Servis sorumlusu olduğunu ileten Tuğçe Hanım ile görüştürdü ama kurumsal kimlikten uzak bir görüşme gerçekleştirdim. Bana iletilen ücretin ayrıntısını yani kalemlerin ücretlerini istediğimde siz ceket aldığınızda bu iplik nereden bu düğme nereden diye soruyor musunuz gibi anlamsız bir karşılaştırma ile cevap aldım. İstenen ücretin dökümünü veremediklerine göre bazı hizmetleri! (GPS, sigorta vb.) şişirip okula iletiyorlar diye düşünmeye başladım, İngilizce hariç kitap setine 12Bin, bir pantolona 1000 TL isteyen bir kuruma artık güvenim kalmadı. Sanırım birkaç aile birleşip bir araç tutmaktan başka yol yok gibi ayrıca ilginize Teşekkür ederim.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Servis Ücretleri Ve İletişim Sorunları

03 Eylül 2024 17:43