Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hakkında
Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi temelleri 2002 senesinde atılmış, 2006 yılında da hasta kabulüne başlamış oldukça rağbet gören hastanelerden biri. İstanbul’un en yoğun hastanelerinden biri olarak da bilinen Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2007 senesine gelindiğinde ise yapılan açılış töreni ile tüm birimleriyle hizmetlerine başlamıştır. 62,200 metrekare alana sahip olan hastane, 12 bloktan oluşan yapısı, deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmesi ile de yüksek standartlarını korumakta. Özellikle de Bağcılar, Esenler ve Güngören ilçelerinin kesiştiği yerde 2 milyon nüfusa hitap etmeyi başaran Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’de kamusal sağlık sektöründe fark yaratmayı kendisine misyon edinir. Acil tıp, dahili birimler, cerrahi birimler, temel birimler ve özellikli hizmetlerden oluşan bölümleri ile de oldukça kapsamlı bir sağlık hizmeti sunan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi; başhekim, başhekim yardımcıları, idari ve mali işler müdürü gibi departmanlardan oluşan bir yönetim şemasına sahip. Daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz kurumun internet sitesini ziyaret edebilir, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi şikayet ve yorum sayfamızdaki reel geri bildirimleri inceleyebilirsiniz.
Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hizmetleri
62,200 metrekare alanda bulunan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sahip olduğu birçok bölümü ile oldukça kapsamlı bir sağlık hizmeti sunar. Bu bölümlerden biri acil tıp olarak öne çıkmakta. 7/24 hizmet veren bu bölüm, erişkin acil servisi, çocuk acil servisi, kadın doğum acil servisi, ortopedi acil servisi ve plastik acil servislerinden oluşur. Merkez hastane girişindeki ilgili yerlerde sunulan acil tıp hizmetlerini ise dahili birimler takip etmekte. Dahili birimler içerisinde örneğin aile hekimliği her yaştan hastanın / bireyin çokça yararlandığı bir alan. Farklı uzman doktorların bulunduğu aile hekimliğinin yanı sıra dahili birimlerde çocuk sağlığı ve hastalıkları, çocuk kardiyolojisi, çocuk endokrinolojisi, çocuk ürolojisi, dahiliye, dermatoloji, enfeksiyon hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, gastroenteroloji, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, tıbbi onkoloji, nükleer tıp gibi birçok birim bulunmakta. Önemli sağlık hizmetlerinin verildiği bir diğer bölüm olarak Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi cerrahi birimleri de oldukça kapsamlı. Bu bölümde anestezi, beyin ve sinir cerrahi, çocuk cerrahi, genel cerrahi, göz hastalıkları, göğüs cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, kulak burun boğaz, üroloji gibi alanlar bulunmakta. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde verilen özellikli hizmetler de kapsamı ve geniş hizmet ağı sayesinde çokça tercih edilmekte. Özellikli hizmetler, geleneksel ve tamamlayıcı tıp merkezi, yanık merkezi, obezite merkezi, diyaliz merkezi, sigara bırakma polikliniği, kemoterapi, el cerrahisi, robotik yürüme gibi alanlarda hizmet vermekte. İnternet üzerinden MHRS aracılığıyla randevu alabileceğiniz Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi randevu iptal etme işlemleri için de kendisi ile irtibata geçmenize ihtiyaç duyar. 438 yatak kapasiteli olan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bulunan teknik imkanları sayesinde de nitelikli bir sağlık ve hasta bakım hizmeti vermekte.
Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi İletişim
0212 440 40 00 Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi telefon numarası üzerinden kuruma doğrudan ulaşabilir, merak ettiklerinize ve sorularınıza kapsamlı bir şekilde yanıt alabilirsiniz. Hastane ile yazılı yoldan irtibata geçmeniz gerekiyorsa farklı kanalları da kullanabilirsiniz. 0212 440 42 42 faks numarası ve [email protected] elektronik posta adresi üzerinden kurum ile yazılı yoldan irtibat kurmanız mümkün. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi adres bilgisi ise Merkez Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi BAĞCILAR şeklindedir. Dilerseniz, Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yorum ve şikayet sayfamızdaki geri bildirimleri de okuyabilirsiniz. Tümüyle reel olan bu değerlendirmeler sizin de sorularınıza birinci elden yanıt bulmanızı sağlayabilir. Arzu ederseniz siz de Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkındaki tüm görüş, talep ve önerilerinizi burada paylaşarak yorumlarınızı öne çıkarabilirsiniz.