Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Bade Medikal & Cerrahi Estetik Danışmanlığı Çene Dolgusu Kabusu, Enfeksiyon Ve Doku Kaybı

14 Ağustos 2024 16:09

2021 yılında çene dolgusu yaptırdım. Ataşehir'deki kliniğe bin pişman oldum. Yaptığı gün zaten sızlamaya başladı, sonrasında yanma ve şişme başladı. Yapan doktor Hanım (ben doktor olduğundan bile şüpheliyim) bir şey yok, normal dese de ben gece boyu ağrı ve iğne batmalarıyla uyuyamadım.

Sabah uyandığımda konuşamıyordum, çenem şişmişti ve ödem olmuştu. Artık ilerleyen günlerde irin akmaya başladı. Enfeksiyon oluşmuştu, hatalı işlem yüzünden. Düzeltmek için erittiler, ödediğim miktarın yarısı kadar iade yaptılar.

Fakat bu sefer çenemde oluşan doku kaybı ve senelerce izi geçmeyecek oluşu üzerine başka yerde işlemler yaptırmak zorunda kaldım, doku tekrar yenilensin diye. Fotoğraflarda da hepsi mevcut. Kesinlikle güvenilir bir yer değil. Sağlık Bakanlığı lütfen denetleme yapsın, insanların canı bu kadar ucuz değil. Müşteriye karşı üslupları da çok laubali, ticarethane olmuş resmen.

Gulsah
Gulsah

Aynı problemi bende yaşıyorum ne tür işlemeler yaptırdınız ve düzeldi mi bilgi verirseniz çok sevinirim

19 Ağustos 2025 19:57
Dudak Dolgusu Sonrası Kalıcı Hasar Ve Mağduriyet
Gokce sonuçtan hiç memnun değil

Yüz Dolgusu Sonrası Yaşadığım Sorunlar Bitmek Bilmiyor

09 Temmuz 2025 14:54