Baby Mall Satış Sonrası Pişmanlığı

26 Ağustos 2023 22:37

2023 Şubat ayında Baby Mall Gaziemir şubesinden bebek mobilyası ve bebek arabası satın aldık. Mağazaya giriş sebebimiz sadece bakmaktı ancak satış temsilcisi r** bey ikna etti. Almaya karar verdik. Mağazanın sistemi gittiği için yaklaşık 2 saat sistemin gelmesini bekledik. Sistem düzeldikten sonra taksit ister misiniz dedi. Kasiyer evet taksit olsun dedik ancak kredi kartı ekstresini görünce taksitsiz tek çekim yapıldığını anlamış olduk. Mağazayı arayıp durumdan bahsedince uzaktan çözüm bulamadılar. Evimizle mağaza arası 100 km. Gelin iade edelim, tekrar çekelim denildi. Olacak iş mi çift çekim yapacağım, banka provizyonu bekleyeceğiz sırf personel hatası için ve bu durum için bir özür bile dilenmedi. Her neyse, Baby Mall'da ilk yediğimiz gol bu oldu. Tamam deyip sineye çektik. Şubat ayında aldığımız bebek arabasını haziranda bebeğimiz doğunca kullanmaya başladık. Yaklaşık bir aylık kullanım süresi sonunda bebek arabasının bagaja sığması için katlanır hale gelmesini sağlayan makas düz yol sadece üç aylık bebeğimizi taşırken bile durduk yere tırnağını sıyırıyor ve sol makas boşa düşüyor. Çocuk düşme riskiyle karşılaşıyor sürekli. Baby Mall mağazasını 10'dan fazla kez aradım, ulaşamadım. Sonunda servisi kendim aradım, 21 gün süre veriyor. Bu çocuk 3 hafta evden çıkmayacak mı, yaz günü doktor kontrolüne gitmeyecek mi? Binlerce lira verdiğimiz ürün için ev hapsi mi yaşayacak? Tesadüfen bugün ulaştık mağazaya. G** hanım yöneticisine bilgi vereceğini, belki yardımcı olabileceklerini söyledi. Sonuçta bu ürün ayıplı bir ürün. Satarken sizin ürününüz, satış sonrası biz bilmeyiz olmamalı. Kısa süre sonra yönetici olduğunu söyleyen O** bey, gayet lakayıt, gayet amatörce, sinir bozucu konuşma tarzıyla bizi geçiştirmeye çalıştı. Biz de mağazacılık işi içindeyiz, müşteriyi sakinleştireceğine sinir edip salak yerine koyuyor. Ürün iadesi yapılarak paramızı geri istiyoruz. Tüketici Hakem Heyeti'ne ilgili başvurular yapılmıştır. Baby Mall'ın bu yaptığını tüm mecralarda kötü reklam olması adına, satış kaybetmeniz adına yazacağım, anlatacağım. Bu işin peşini bırakmayacağım.

Muhammed
22 Ağustos 2023 14:57
Seher sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2025 11:16

18 Haziran 2023 19:30