Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Ayko Otomotiv'de Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu

29 Kasım 2024 08:28

Ayko Otomotiv'in Ataşehir Şubesi'ne randevu saatim olan 14:00 için aracımı getirdim ve sıramı beklemeye başladım. Sıram geldiğinde aracımı şubenin içine park ettim. Çalışan arkadaşlardan biri 2 lastiğin depoda unutulduğunu ileterek konu hakkında beni bilgilendirdi ve aracımı çıkartmamı istedi. Hava kötü, kış gelmiş bunlar olabilir. Hiç sorun değil. Bunu da o arkadaşa iletip beklemeye başladım. Öncesinde randevu saatimde yemek molası verdiler, o da hiç problem değil.

Beklerken sonradan isminin U*** olduğunu öğrendiğim ofiste oturan tek çalışanlarına konuyu açtım ve randevu sistemiyle müşteri alıp ona göre lastiklerinizi getirmeniz gereken bir sistemde bu hatayı nasıl yapabildiğini sordum. U*** önce cümle iletişim kurmakta zorlandı, konuyu saptırdı ardından "Kartal U*** Mumcu'dan randevu alsaydın bunlar olmazdı." gibi lakayıt bir cevap verdi.

Yaşanan ufak olumsuzlukları alttan alıp yapıcı olmaya çalışan biriyim ancak göz teması bile kurmaktan ve herhangi bir empatiden aciz bu adamın gösterilen iyi niyete kör bir şekilde bana akıl vermeye çalışması kaldıramadım. Hafta içi çoğunluk gibi çalıştığım için ancak hafta sonu bu tarz kişisel işlerimi halledebiliyorum ve U*** Mumcu şubesi önüne pazar kurulduğu için buradan randevu almam mümkün değil.

Yaşanan tartışma sonrası orada çalışan arkadaşlar sağ olsun ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Neyse ki eksik tekerler geldi ve işlem hemen halledildi. Ödemeye sıra gelince maalesef ki yeniden bu adamla yüz yüze kaldım. Önce pos cihazının çalışmadığını ardından nakit getirseydin tavsiyesini dinledim. Pos cihazı yanında duruyor ve gayet ışığı yanıyordu.

Bunu ona da ilettim, ağzında bir şeyler geveledi ve ayağa kalktı. Herhalde ortamdan uzaklaşmak isteyeceğini düşündüm ama onun yerine beni tehdit edip beni sertçe itmeye kalktı. Bu olayı hem çalışanların hem müşterilerin hem de kameraların önünde yaptı. Ortamda çocuk bile vardı. Ben ömrümde böyle bir terbiyesizliği bir müşteri olarak hiçbir yerde yaşamadım. Araya giren insanlara bile yaşından başından utanmadan benim ittiğimi söyleme yalanını bile söyledi. Kameralar orada, çalışanlar orada, müşteriler orada. Bu şahsın kameralar önünde yaptığı ve bolca şahidi olan bu davranışı hakkında Ayko Otomotiv'e mail atıp şubenin müdürü C********* Bey ile konuşmuş olsam ne firmadan ne müdürden herhangi biri tarafıma dönüş yapmamıştır.

05 Mart 2024 18:45
Efe Motor Lastik Konak, Sakınılması Gereken İşletme
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 18:50

Kışlık Lastik Siparişinde Eksik Teslimat Ve İletişim Sorunu

26 Kasım 2024 10:49
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Servis Mağduriyeti: Yanlış Parçalar Ve Uzayan Süreç

26 Kasım 2024 19:05