Aygaz Tüp Fazla Ücret Talebi

30 Haziran 2024 22:50

İstanbul ili Sancaktepe ilçesine bağlı Aygaz Tüp dağıtım bayisi olan S********* Ç******* Bir kar Ticaret'ten 23/06/2024 tarihinde saat 09:00 civarı yolumun üzeri olduğu için bayiden 2 kg'lik küçük tüp talep ettim. Ücreti sorduğumda 190 TL olduğunu söyledi bende kendisine aygazın sitesinde 139 TL olduğunu sizde niye bu fiyat dediğimde o fiyat bizi kurtarmıyor diye cevap verdi. Tamam dedim fişini de alayım dediğimde şikayet edeceğimi anladığından 2kg tüp'ü vermekten vazgeçti. Yinede sizi şikayet edeceğim dediğimde istediğiniz yere şikayet edin diye beyanda bulundu. Bunun üzerine Aygaz müşteri hizmetlerinden şikayette bulundum ve size dönüş yapılacak denildi. Bir hafta geçmesine rağmen ne arayan oldu ne de mesajla bilgi verilmedi. Aygaz gibi köklü bir firmanın bu tarz şikayeti dikkate almaması hiç hoş değil.

01 Temmuz 2024 08:59 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

12 Temmuz 2024 19:51

Bugün 12 Temmuz ne arayan oldu ne de bilgilendirme mesajı atıldı. Firmanın alakasızlığı müşterilerin şikayetini dikkate almadığını gösteriyor.

Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Tülin
12 Haziran 2024 15:18
Aygaz Fahiş Fiyat Uyguluyor
Melda sonucu yetersiz buldu

Melda
25 Haziran 2024 20:08
Aygaz Müşteri Hizmetlerinin "Kabul Edilemez" Sorun Çözme Yöntemi!
Aygaz Müşteri Hizmetlerinin "Kabul Edilemez" Sorun Çözme Yöntemi!
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
24 Mart 2024 01:26