Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Aygaz Kuşadası Bayisi Tütüncüler Teslimat Gecikmesi

05 Ağustos 2024 23:30

05.08.2024 saat 13.45 civarında Aygaz mobilden A***A***A****  tarafından 12 kg tombul tüpgaz siparişi verdik. Müşteri hizmetlerini 4 kez aramış ve siparişin üzerinden 7 saat geçmesine rağmen tüp teslimatı yapılmadı ve bayinin kapandığı bilgisini aldık. Misafirimiz olup yemeklerimiz ocakta yarım kaldığından mağduriyet yaşadık ve misafirlerimize dışarıdan yemek yedirmek zorunda kaldık. Konu ile ilgili Aydın Kuşadası Aygaz bayisi Tütüncüler'den şikayetçiyiz. Acilen talebimizin yerine getirilmesini talep ediyoruz.

06 Ağustos 2024 08:59 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

06 Ağustos 2024 12:09

Bayi tarafından halen teslimat yapılmamış olup, bayi tarafından da herhangi bir arama yapılmamıştı Tüpümü bugün İpragaz ile değiştireceğim, bir daha da Aygaz ı evime sokmayacağım. Yazıklar olsun böyle bir Aygaz bayisine...

08 Ağustos 2024 14:10

Ev tipi 13 kg tüpümü İpragaz markası ile değiştirdim. Talebimin ve siparişimin üzerinden 3 gün geçmesine rağmen ne bayiden ne de firmanızdan hiçbir yanıt alamadım. Markanıza yakışmayan bu davranışı tüm çevreme de bildiriyorum.

Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Cansel

Nurdan
24 Nisan 2024 16:26
Aygaz Ev Tüpü Teslimat Şikayeti
Buse sonucu yetersiz buldu

Aygaz Sipariş Teslim Edilmedi, Para İadesi Yapılmadı, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Buse
12 Haziran 2025 15:24
aygaz-siparis-teslim-edilmedi-para-iadesi-yapilmadi-musteri-hizmetleri-yetersiz-1.jpg
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Aydın
21 Ağustos 2023 20:39